Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit tegyek?
tegnap megnéztem a barátnőm teloját mert rezget,nagy hiba volt részemről.
Egy facebookos üzenet volt és mivel sziveket láttam megnéztem!
egy pasasal beszélgetet a élettársam udvarolt neki karácsony után találkoznak is elvileg:/ szerelmemnek hivták egymást!
igy már leeset hogy két hete miért is nincs semmi köztünk és egy puszi se volt mert "fáj" a szája:/
nem tudom mit tegyek letagadta az üzeneteket mikor kérdőre vontam és azt mondta írni bármit lehet...
mitévő legyek?:/ nem tudom mit kezdjek magamal:/
f/18
nagyon nehéz nagyon fáj 2 év azért 2 év:/ és az fájt a legjobban hogy pont igy karácsonykor:/
én mindent megtettem volna érte mindent megprobáltam adni neki:/
azt mondja ő csak engem szeret és senki mást de a üzenetbe mégis csak mást láttam:/
és ami fájt a legjobban mondtam neki törölje ne beszélgessen vele ! és azt mondta "Nem"
hát ez jár a fejemben legszivessebben megölném azt a férfit!
Nem érdekelne semmi hogy egy életen át börtönbe ülnék!
Nem lenne mit vesztenem a szüleim elváltak benük se bizhatom csak kihasználnák ezt is!
és most ő is akiben teljesen megbiztam az életem adtam oda neki!
Nagyon fáj rosszul vagyok szédülök annyira ideges vagyok:/
és most a sőr sem segit ezen hogy elfelejtsem:/
az előző barátnőmet is 1 évig hajkurásztam szinte ugyanez történt:/ az élet nagyon utál engem:/
Inkább eldobod az életed egy hülye p*csa miatt ? Grat...
Vágd ki a libát és viseld büszkén a fájdalmat amíg nem jön a következő lány.
(A p*csát nem engedi az automod de azt, hogy baszni, segg, fasz, szar igen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!