Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha a barátnőtök szobájának falán olyan posztereket láttok amik híres emberek képeit ábrázolják? Vagy a szemetekbe mondják, hogy ú ez milyen jó színész, az milyen dögös énekes és mégis veletek járnak?
Figyelt kérdés
Engem eléggé tud zavarni, ha más férfiakról ábrándozik a barátnőm mikor velem van. Legyen az akármilyen híres ember is.2012. dec. 22. 21:31
1/4 anonim válasza:
Nekem 2 One Direction poszter van kint, a barátom már látta és nem zavarja.:) 15/L
2/4 anonim válasza:
nem, ha őt se zavarja ha s.ggbekúrom
3/4 anonim válasza:
Szerintem az a lány, amelyik 14 felett még mindig ott tart, hogy számára külsőleg tetsző férfiakat rak ki a falára, az még elég gyerekes egy komoly kapcsolathoz. Ahogyan egy normális fiú falán sincsenek kint modellek, úgy egy lányén se legyenek, pláne, ha párja van. Kérdező, teljesen normális, ha ez zavar.
4/4 anonim válasza:
Nekem focirajongóként elég sok férfi megfordul a falamon, szerintem legalább 3-4 poszter van kint a kedvenc csapatomról, és néhány magyar vízilabda csapatról, de eddig egy fiú sem emelt szót ellene. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!