Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy, hogy rosszul érzi magát karácsonykor, mert nincs párja?
Mennem kéne nővéremékhez karácsonyi vacsorára de nem is érdekel az egész, annyira nem érdekel semmi, mert nincs párom aki szeretne. :(
Legszívesebben nem is csinálnék semmit.
19/F
engem haverok meg kollégák szoktak b@sztatni ilyennel hogy mikor lesz már csajod...miért nincs, ésatöbbi, meg néhány rokon is h mikor keresek már egy normális lányt, hogy lesz így gyerek meg unoka..meg , hogy csak k-úrvázok csak állandóan, holott azok nem k*rvák csak nem jön össze több szexnél.
hát a tököm tele van vele...
ezért nem is nagyon megyek el haveri baráti köri találkozókra összejövetelekre mert mindenki viszi a párját azt annyi...
Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy legalább városban élek ahol lehet ismerkedni. Faluban meg kb full magányos lehet az ember.
Volt egy csaj akiben bíztam, hogy összejövünk. Hát nem lett semmi, most ő is magányos karácsonykor meg én is.
Igen nekem is, elegem van a kerdesekbol, hogy miert nincs mar hapsim?
Mintha rajtam mulna.
A parocskak latvanyatol meg fraszt kapok, akarcsak a romantikus filmektol.
Egy valami vigasztal, nemsoka kezdodik a Reszkessetek betorok!
Kérdezővel mi társlelkek lehetünk:D
csak sajnos én is F- vagyok:D
Mire 39 leszel, megszokod...
Hidd el.
Mit bírtok siránkozni, hogy nincs barátnőtök/barátotok.
Valami tartásotok legyen már könyörgöm.
Aztán ha találtok valakit és kirak, mert világ papucsai vagytok és 24/7 lógtok rajta, akkor meg azon sírtok majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!