Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy ez rosszul esik?
Figyelt kérdés
Úgy érzem a párom nem figyel rám.. Mikor beszélgetünk akár személyesen, akár telefonon, ő képes órákig megállás nélkül beszélni, ha megkérdezi hogy velem mizu vagy milyen napom volt, kb fél mondatig jutok és ő már újra sztorizik, tehát meg sem hallgat. Ugyan ez van, ha valami számomra fontos dologról kezdek beszélni.. Kb észre sem veszi. Ez nagyon rosszul esik, mert én mindent, tényleg mindent meghallgatok ami neki eszébejut.
Ma is volt egy ilyen "összeveszésünk", fél órán át hallgattam ahogy mesél mindent ami eszébe jut, aztán megkérdezte milyen napom volt, elkezdtem volna mesélni, hogy mi történt velem erre hopp, témaváltás. Én meg berágtam és rátettem a telefont. Persze most én vagyok a k*csög..
2012. dec. 22. 23:00
1/5 anonim válasza:
igazán elmondhatnád neki, hogy mi a problémád, lehet, hogy az emberek többségének ez természetes, de neki mégsem tűnik fel, továbbá valószínű, hogy nem gondolatolvasó, ami még jobban megnehezíti a dolgát
2/5 A kérdező kommentje:
2 hónapja ezt magyarázom neki, hogy rosszul esik. erre annyi a válasz, hogy ő ilyen és ha legközelebb közbeszól valami olyannál ami nekem fontos, akkor szóljak rá, vagy mielőtt elkezdem, közöljem vele, hogy ne szólaljon meg amíg be nem fejezem.. de ez abnormális. én akit szeretek, arra figyelek mert fontos nekem. ez nem evidens??
2012. dec. 22. 23:04
3/5 anonim válasza:
egyszer te is szakítsd félbe a sztorija közepén, mondjuk azzal hogy nincs otthon kenyér és hogy most akkor mit fogsz enni. Ha nem veszi a lapot, idmételd meg többször, amikor feladja, mondd el neki hogy ugyanennyire rossz érzés neked is. Ezek után nemhiszem hogy félbe fog szakítani, mert most már ő is tudja milyen rossz érzés
4/5 A kérdező kommentje:
ez nem rossz gondolat, lehet hogy ez kéne neki, hogy megértsen.
2012. dec. 22. 23:18
5/5 anonim válasza:
hát tényleg figyelhetne jobban, de jó ötlet amit írtak, ha a saját hibáit látja vissza, lehet tanul belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!