Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ha rosszul esik?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan egy éve vagyok együtt és most elkezdett wow-ozni és vagy csak a játékról vagy a szeretkezésről beszélünk mostanság. Ez rosszul esik és ha mondonja, hogy most beszélgessünk megjegyzem, hogy "a wow-ról ugye most nem?" és csak értetlenkedik és azt mondja, hogy ezt most nem érti. Direkt csinálja? Vagy miért?

19/L

2012. jún. 16. 18:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Jogos. Diabloval kéne játszania.
2012. jún. 16. 18:29
 2/21 anonim ***** válasza:
A barátod éretlen, ha inkább a wow-val játszik ,minthogy beszélgessen és törődjön veled. Ez az igazság.
2012. jún. 16. 18:31
 3/21 anonim ***** válasza:
te is wow-ozol?
2012. jún. 16. 18:32
 4/21 anonim ***** válasza:
Igen, igaza van az előttem szólónak éretlen lehet. Bár én is wow-oztam régen haverokkal, meg jó játék pvp része, az aréna nagyon jó, de amikor embernek barátnője van akkor egy játéknak nem kéne fontosabbnak lennie. Próbálj beszélni vele erről, hogy neked ez így nem megy tovább...
2012. jún. 16. 18:34
 5/21 anonim ***** válasza:
komolytalan kérdés
2012. jún. 16. 19:01
 6/21 A kérdező kommentje:

#1 az kéne még :/

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat:)

2012. jún. 16. 19:05
 7/21 A kérdező kommentje:
miért lenne értelmetlen?
2012. jún. 16. 19:06
 8/21 anonim ***** válasza:
le kell törölni a wow-ot a gépről :)
2012. jún. 16. 19:08
 9/21 anonim ***** válasza:

#8 azt megnézném:D akkor kiderül ki/mi kell neki igazán:D

kérdező! próbáld meg azt, hogy leszarod.. mármint ha elkezd a wowról beszélni, legyél feltűnően érdektelen, vágj közbe, vagy mondd neki, hogy "hagyjálmárezzel" vagy ilyesmi... esetleg "komolyan jobban vonzódsz egy 80as elf summonerhez, mint hozzám?"

esetleg hisztizz:D az is jó.. vágd a fejéhez, hogy mindig csak a játékról beszél, mekkora beszűkült ánuszfejű (mert amúgy az ilyen tényleg az), meg veled is a szomszéd józsi többet törődik, mint a pasid

parádézz, a szűkagyú férfiakhoz nem jut el, csak ez:D

2012. jún. 16. 19:30
 10/21 anonim ***** válasza:

Két matróz barkochbázik:

-Szőrös?

-Nem.

-Akkor rum.

Bocs, ez most csak úgy eszembe jutott. Amúgy szerintem jogos a felháborodásod, egy kapcsolatnak nem erről kellene szólnia. Mondjuk szerencse a szerencsétlenségben, hogy ad opciókat a beszélgetést tekintve, ha a szexet simán csak csinálnátok, akkor témának egyedül a wow maradna. Próbáld meg picit felfrissíteni a kapcsolatotokat, bár nem tudom, ha ennyire kockul a srác, akkor lehet, hogy nehéz lesz.

2012. jún. 16. 19:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!