Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy ez rosszul esik?

Figyelt kérdés

A barátommal 3 éve vagyunk együtt.És már iszonyatosan kezd zavarni,hogy sose kapok tőle semmit. Se szülinapomra,se karácsonyra,soha év közbe se.Még egy szál virágot, vagy egy csokit se.Úgy volt,hogy most vmit kapok tőle karácsonyra,erre pár napja közölte,hogy mégse, mert másra kell a pénze.Persze a családjából mindenkinek vett valami szép dolgot,ott mutogatja nekem,és közbe eszébe se jut,hogy nekem rosszul esik.Én meg pont aznap mentem volna neki ajándékot venni karácsonyra,de mostmár eldöntöttem,hogy én se fogok,tavaly karácsonykor is én adtam neki szép ajándékot,ő meg semmit.Igaz szülinapján nekem se volt pénzem, de azért a kedvenc, hatalmas tortáját elkészitettem.Ő meg akkor is semmit.Ő ráadásul dolgozik,én meg tanulok, most is az ösztöndijamból vettem volna neki.És tök rosszul érzem magam,hogy én most ajándékon akadok fel,tudom,hogy a karácsony nem az ajándékokról szól,de akkor is,egyszerüen nem tudok vele mit csinálni,de már olyan rosszul esik,hogy ennyit nem érdemlek,közbe meg állitólag én vagyok az élete szerelme.Nem hiszem el,hogy soha még az ünnepeken sem érdemlek meg egy icipici apróságot se.Szeretem mindennél jobban,amit tudok megteszek érte,sose csalnám meg stb.Nem szeretnék és nem is fogadnék el nagy dolgot,csak akkor is jól esne legalább karácsonykor egy apróság.Magának persze állandóan van pénze mindenre(hifi,szgép,bulizás,póker stb.)

Egyszerüen kezdem azt érezni,hogy nem is szeret igazán.

Tudom,hogy hülyeség ajándékok miatt igy kiakadni,szégyenlem is de már nem tudok mit csinálni ezzel az érzéssel =(

Van még valaki hasonló helyzetbe?

2010. dec. 23. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a hülyeség, hogy kapcsolatban éltek 3 éve és ő még nem tud arról, hogy ez téged ennyire zavar.
2010. dec. 23. 19:46
 2/7 Moszuke ***** válasza:
elsőnél a pont.
2010. dec. 23. 19:50
 3/7 A kérdező kommentje:
Igen, mert nem akartam, hogy úgy érezze,hogy én ezt elvárom mert nem,de már elkezdett bántani :S
2010. dec. 23. 19:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen érthető, ahogy érzel, és nem önzés, mert karácsonyra annak adunk ajándékot, akit szeretünk, szerintem így gondolja mindenki, és még ha nincs is pénze az embernek, akkor is megpróbál valami jelképeset adni, hogy a másik érezze, hogy gondoltak rá. Ez nagyon különös dolog, hogy a barátodtól sosem kapsz semmit, pedig másnak ad ajándékot. Most az jutott eszembe, hogy nem lehet, hogy egyszer félreértett valamit, és azért nem vesz neked semmit? Azt egyáltalán nem gondolnám, hogy nem szeret, mert azt mondod, hogy 3 év alatt sosem kaptál tőle semmit, tehát nem arról van szó, hogy egyszer csak elmaradoztak az ajándékok... Mondanám, hogy kérdezd meg tőle, de az tényleg olyan... kellemetlen. Meg ne azért vegyen az ember ajándékot, mert kicsikarják tőle... nehéz ügy.
2010. dec. 23. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Az én előző barátom is ilyen volt. A két év alatt soha a büdös életbe nem kaptam tőle semmit, se valentin napra, se szülinapra, se névnapra stb... semmire. Én meg persze az első 1 évben sokat törődtem azzal hogy gondosan válasszak neki ajándékot. (ő dolgozott én tanultam középsuliban) Aztán besokalltam attól, hogy én mennyit rohangásztam, ő meg még egy rohadt csokit nem tudott venni. Úgyhogy volt nagy vita és utána semmire nem kapott tőlem se semmit. Ja persze bulira, cigire mindig volt pénz. :D

Engem nagyon bántott mindig, fel is hoztam állandóan a témát, mikor mondta, hogy majd vesz nekem valamit így meglepetésnek, alkalom nélkül. Persze sose lett belőle semmi, mert éppen hogy csak cigire volt pénze. Gyerekes és éretlen f*sz volt, vége is lett utána nem sokkal.

19L

2010. dec. 23. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:

néma gyereknek anyja se érti a szavát. ha nem szólsz nem változik.

am meg valsz aztmondtad hogy nem várod el, nemfontos, ezt ő igy is vette. férfiak vagyunk az Ég áldjon már meg, buta nő! mi nem kombinálunk, egyenesbeszéd és kész. nem fogjuk kitalálni hogy ha aztondod hogy nem fontos akkor valójában fontos!........ megmondod ha valami zavar. ennyi, és majd kapsz ajándékot.

2010. dec. 23. 20:02
 7/7 anonim ***** válasza:

Rendben hogy férfiak vagytok, és hogy a szátokba kell rágni mindent, mert máshogy nem értitek meg!DE A DRÁGA JÓ ISTEN ÁLDJON MEG!Azért, ha van egy barátnőtök és ilyet mond, oké hogy nem vár el nagy dolgokat, de ha valaki szeret valakit, egy kis aprósággal azért csak meglepi a másikat!Az én szüleim is hányszor megbeszélték, hogy idén nem vesznek semmit egymásnak, másra kell a pénz....mégis mindig vettek egymásnak valamit.Ez a szeretet!!!Hogy szeretem meglepni a másikat, nem csak ünnepnapon. És nem kell nagy dologra gondolni, csak kis apróságokra amitől érzed, hogy tényleg szeret a másik.

Teljesen megértem, hogy zavar a dolog, én a helyedbe beszélnék vele, és soha a büdös életbe nem tennék érte többet semmit az tuti.

Azért elég bunkó már bocs, ha ott mutogatja a másnak vásárolt ajándékot, neked meg csak egy kis csokit vagy akármit se tudott venni, ennyire nem figyelmes veled szemben....én személy szerint elég szánalmasnak tartom ezt.

20l

2010. dec. 23. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!