Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ha rosszul esik?

Figyelt kérdés

A barátommal lassan egy éve vagyok együtt és most elkezdett wow-ozni és vagy csak a játékról vagy a szeretkezésről beszélünk mostanság. Ez rosszul esik és ha mondonja, hogy most beszélgessünk megjegyzem, hogy "a wow-ról ugye most nem?" és csak értetlenkedik és azt mondja, hogy ezt most nem érti. Direkt csinálja? Vagy miért?

19/L

2012. jún. 16. 18:27
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) a hisztizést, az a wow-os izét meg az érdektelenséget kipróbálom :) ma is próbáltam megértetni vele, hogy menjünk majd el szórakozni, de a válasza: utána este az ágyban mi lesz a terved? Mondtam h semmi, pihenünk és nem tetszett neki. Akkor csak ezért van velem?
2012. jún. 17. 00:06
 12/21 anonim ***** válasza:
Ezek szerint.
2012. jún. 17. 01:00
 13/21 anonim ***** válasza:
csak a szexre kellesz neki
2012. jún. 17. 04:10
 14/21 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem értem, miért vagy még mindig vele. Egyszer-kétszer még lehet esélyt adni valakinek, hogy megjavuljon, de ha huzamosabb időn keresztül ezt csinálja, akkor ott kell hagyni, aztán éljen magának. Nem tudom, mit lehet tolerálni egy ilyen pasin, aki meg normális lenne, az esetleg ott van egyedül.
2012. jún. 17. 10:51
 15/21 A kérdező kommentje:
:// köszi a válaszokat. Szeretem hem vagyok rá képes, hogy elhagyam. Ma mondtam neki ezt, de mintha meg sem hallaná :/
2012. jún. 17. 12:49
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem értem a nőket... Mit lehet egy ilyen f*szon szeretni? Bocs, ha erős voltam, de ez kiverte nálam a biztosítékot. Ha továbbra is kitartasz mellette, akkor az már a te bajod, és nincs jogod panaszkodni. Jelen helyzetben azt tudom mondani, hogy ha ez a felállás így marad, akkor abban egyes-egyedül te vagy a hibás, és te teszed tönkre a saját életedet. Egyébként úgy tűnik, tényleg vannak olyan nők, akik ahelyett, hogy egy normális fiúval állnának össze, direkt élvezik azt, ha szívatják őket, és majd megvesznek egy olyan pasiért, aki le se tojja a fejüket. Mindegy, ez a te életed, úgy rontod el, ahogy akarod, csak akkor ne panaszkodj, hogy milyen rossz neked. Most biztosan megkapom a lepontozást, de vállalom a véleményemet.
2012. jún. 17. 18:41
 17/21 A kérdező kommentje:
#16 Semmi baj. De eddig nem csinálta ezt csak most az elmúlt pár napban. Remélem egy héten belül megváltozik, mert ha nem akkor ennek a kapcsolatnak vége.
2012. jún. 17. 20:51
 18/21 anonim ***** válasza:

várj vele legalább egy hónapot, és ha nem változik, akkor hívd el egyszer bulizni.. ha nem akar jönni, akkor menj el egyedül!

másnap pedig állj elé azzal, hogy megcsaltad (de ne csald meg!)

elméletileg ennek elég erős ingernek kell, hogy legyen... ha nem érdekli, akkor hagyd ott.. ha elkezd parádézni, a fejéhez vághatod, hogy nem figyel Rád egyáltalán.. miután kiveszekedtétek magatokat, azért mondd el, hogy nem csaltad meg:)

illetve amíg nem törődik Veled, addig Te se törődj vele! írtad ezt az "esti program az ágyban" c. dolgot... ne legyen semmi az ágyban, amíg nincs semmi napközben:D ez így logikus... ez olyan, mint a sült galamb.. nehogymár:D

soksikert, írd meg mi lesz:)

(amúgy #9es vagyok)

2012. jún. 28. 13:42
 19/21 A kérdező kommentje:
#9 köszi szépen hozzá vágtam, hogy jobban vonzódsz a hülye elf summerohoz mint hozzám erre kikacagott és elkezdtem hisztizni. Nem mentem el bulizni hanem a volt pasimat használtam úgy értve azt mondtam neki: "belátta hülyén viselkedett velem és sokkal jobban bánna velem mint te, ha nem vagy képes velem foglalkozni visszamegyek hozzá" ez elég hatásos volt. (utálja azt a srácot) azt mondta megváltozik csak ne hagyjam el. Örök szerelmet esküdött :$ annyira szeretem:$ megbocsátottam neki, de hozzá tettem, hogy többé ne hanyagoljon ilyen idióta dolgok miatt vagy tényleg megbánja.:)
2012. júl. 2. 20:14
 20/21 anonim ***** válasza:

óó, akkor sikerült? dejó^^

örülök, hogy jobb belátásra tért, mondd meg neki, hogy kilenceske üdvözli:D

és ne hagyd magad továbbra sem;)

2012. júl. 17. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!