Mit csináljak hogy ne érezzem magam rosszul karácsonykor? (többi lent)

Ha elfogyott a Normaflore, vegyél egy bélflóra erősítőt, mert az elég gyengécske és még drága is.
A DM-ben lehet kapni egy jó fajtát.
Sajátmárkás termékük, 60 db van benne és kb. 3000 ft.
Azt szedd. Valamilyen édes dolog kíséretében vedd be.

Hát igen, kicsit többet kéne inni. 2 litert ajánlanak télen, de minimum 1-et meg kéne innod, plusz a leves amit eszel.
Én is evvel az ivással voltam gondban, de nagyon. Aztán fogtam 1 üveget tele vízzel és idetettem a gép vagy a TV mellé, vittem magammal mindenhova a lakásban. Konyhába is, és mikor ránéztem többször lettem szomjas, mert eszembe jutott, h már megint nem ittam már 6 órája, most már iszom egyet. Mára már beállt ez a dolog magamtól is érzem, h mikor kell innom, szomjad vagyok. Nálam kb meg van a másfél 2 liter. Fél literes üdítős üveggel frankón tudom szabályozni, h mennyit igyak. Amúgy meg lehet, h sok a savad. Nem romlottak a fogaid ebben az évben?
az lehhet hogy a lelki gondjaim miatt?
mivel streszes vagyok és depressziós és nincsenek barátaim ettől lehet hányingerem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!