Aki karácsonykor szülte a második babáját, nem érezte rosszul magát az első gyermeke miatt?
Figyelt kérdés
Azért jutott eszembe, mert régóta próbálkozunk a tesóval, és ha ebben a hónapban sikerült volna, akkor pont akkora lennék kiírva. A kisfiamat biztosan rosszul érintené ha nem lennénk együtt, főleg ha a tesó miatt!Meg nekem is rossz lenne nélküle persze:(2011. márc. 31. 14:39
1/1 anonim válasza:
SZia!
Bár én nem anyuka vagyok,hanem az "otthonhagyott tesó",de annyit elmondhatok,hogy engem egyáltalán nem viselt meg,sőt,azt hiszem tökre vártam, de így 18 év távlatából semmire nem emlékszem, szerintem ezt csak felnőttként értékeljük túl,egy gyereknek ez ugyanolyan nap,mint a többi,max annyit tud,hogy kap ajándékot,azt meg megkaphatja aputól/mamától is. (ja,és én akkor már majdnem 7 éves voltam,szóval ha úgy vesszük,már fel is fogtam a dolgokat..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!