Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Írjak neki Karácsonykor?
A volt barátnőm szakított velem egy hónapja (én nem tehettem semmiről). Én szerelmes voltam belé, ő mint utólag kiderült nem. A szakítás sem volt normális, nem mondta a szemembe. Később próbálkoztam vele újrakezdeni, de nem mentem semmire, elutasított mindig és úgy viselkedett, mintha én bántottam volna meg.
Szívem szerint úgy érzem illő lenne küldeni egy üzenetet, de az eszem azt kérdezi, ezek után minek?
Ti küldenétek? (fel nem hívhatom, szakítása óta egyszer sem vette fel...)
NE!
felejtsd el, lépj tovább!
olyan lányra égess energiát, aki megérdemli.
Nem tudom hány éves vagy, de jó nagy dinnye vagy... már bocs - nem akartam mégse durvábban...
nem akarod elrontani a karácsonyát egy sms-sel? basszus - ha ő küldene neked, akit dobott, rontaná el a tiédet (jó tudom, a tiédet feldobná, csak hiú remény lenne.)
nem, hogy fordítva...
csak ismételni tudom magam.
25 és sajnos túl jólelkű vagyok és ki is használtak már miatta sokszor, de nem tudok és őszintén szólva nem is akarok megváltozni.
Hát jó, mind azt tanácsoljátok, ne írjak, nem fogok. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!