Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a 21 éves csajoknak?
Ugyanarra az egyetemre járunk, ő most lett 21, én pár hónap múlva 29 leszek (ez a másoddiplomám).
Nagyon tetszik a lán, de nem merem randira hívni... Fogalman sincs, h. tetszem-e neki, meg nem tudom, h. 21 évesen mire vágyik egy lány, milyen kapcsolatot képzel el magának. Én már másképp látok efy csomó dolgot, nem csak buli az élet. Mondjuk nem hiszem, h. ő buliból buliba járna, nagyon jó tanuló, szorgalmas...
Másik "félelmem": ha nem jönne el velem randira, vagy később nem jól alakulnának a dolgok, nem lenne égő, ha mindezt elmondaná a barátnőinek-évf.társainak? Vagy nem is tudom.. Mit gondoltok erről?
Hogy miért nem egy picit idősebb lánynál próbálkozom? Mert... ő tetszik, nincs különösebb indokom.
"Kicsit bonyolultak a mai fiatalok"
Szerintem a keresett szó az egyéniség.
És ahogy a többi 29 éves pasi sem olyan lüke mint te, úgy a 21 éves csajok is egyénenként változóak.
És sajnos bárhol barangolsz a planétán nem fogsz 2 egyforma gondolkodású, mentalitású embert találni.
Erre készülj fel.
bonyolultak? a mai csirkéknél egyszerűbb teremtéseket nehéz már találni :(
egyébként a kérdésre az ŐSZINTE válasz: farok és pénz, ez a kettő igazából eldönt mindent, csak persze nem igazán divat így kimondani.
na én pont olyan 22 éves vagyok aki szerint fiatalon buli az élet :D
nem tudhatjuk hogy ő éppen milyet akar mert nem ismerjük és mindenki más.
én pl. laza kapcsolatot szeretnék 1 emberrel, van aki komolyat, van aki meg hetente váltogatná a pasikat
én továbbra is a farokra szavazok! az mindnt eldönt, hiába álszentek páran, attól még ez van ...
a pénz mondjuk képes elnyomni a farok jelentőségét is, de akkor a csaj úgyis félre jár a jófarkú srácokhoz, de persze lóvé kell neki.
kb így van ez
Hát, ezzel csak az a gondom, hogy olyan csaj nem kell, akinek ennyire a farok vagy a pénz számít...
A másik: honnan a fenéből tudja meg, hogy mennyi pénzem van, vagy mekkora a farkam, ha el sem hívom randira? A kérdés erre irányult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!