Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell a 21 éves csajoknak?
Ugyanarra az egyetemre járunk, ő most lett 21, én pár hónap múlva 29 leszek (ez a másoddiplomám).
Nagyon tetszik a lán, de nem merem randira hívni... Fogalman sincs, h. tetszem-e neki, meg nem tudom, h. 21 évesen mire vágyik egy lány, milyen kapcsolatot képzel el magának. Én már másképp látok efy csomó dolgot, nem csak buli az élet. Mondjuk nem hiszem, h. ő buliból buliba járna, nagyon jó tanuló, szorgalmas...
Másik "félelmem": ha nem jönne el velem randira, vagy később nem jól alakulnának a dolgok, nem lenne égő, ha mindezt elmondaná a barátnőinek-évf.társainak? Vagy nem is tudom.. Mit gondoltok erről?
Hogy miért nem egy picit idősebb lánynál próbálkozom? Mert... ő tetszik, nincs különösebb indokom.
megszólalt az ész :)
nekem 4 diplomám van, de ne aggódj, falom a csajokat :DDD
szal hol az összefüggés?
te meg légy kicsit rámenősebb!
hogy mi kell annak a 21 éves lánynak azt senki meg nem mondja neked.
Mi pl. 3 vagyunk lányok kb. ez a korosztály.
Én a kedves, udvarias, művelt férfiakat szeretem, és hosszú távra tervezek.
A másik szobatársam egy bulikirálynő
nő. Ha szex hiánya van csak bemegy valamelyik fiúszobába, azt szevasz.
A harmadik meg maga sem érti, hogy mit akar. De leginkább azok a pasik kellenek neki, akikkel nem járhat.
És még van pár lány, akinek teljesen más a működése mint a miénk. Szóval?
én 22 vagyok, de ami nekem kell:
- őszinteség
- bizalom
- humor
- komoly kapcsolat
- lehessen normálisan kommunikálni a másik féllel, legyen az komoly dolog vagy csak szimpla hülyéskedés...ergo tudja azt hogy mikor kell komolynak lenni s mikor nem...
- nem várom el hogy első helyen legyek nála, de ne is az utolsón...
és még sorolhatnám...:) de az a baj hogy ahány huszonéves lány annyi felfogás...
N22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!