Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy 14-15-16...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy 14-15-16 éves csajoknak/lányoknak 18-19-20 éves pasijuk van?

Figyelt kérdés
Én 17 éves fiú vagyok és egyszerűen esélyem se lenne egy 14-15 éves lánynál. Az baromság hogy a "lányok korábban érnek", esetleg testileg, agyban szerintem semmi különbség. Nem tartom magam egy nyomoréknak, átlagos fiú vagyok, de kezdem unni hogy senki nincs a korosztályomban akinek kellenék. Miért van ez? Mi a véleményetek? (Képet nem küldök, aki "látni akar" az kommentben kérjen msn-címet)
2011. nov. 24. 15:36
1 2
 1/16 Walk With Me ***** válasza:
79%

Mert vonzónak találják azt a "más világot" amit számukra egy 20 körüli srác képvisel.

És igen elterjedt az általad is említett fasság, miszerint a lányok korábban érnek. :)

2011. nov. 24. 15:37
 2/16 anonim ***** válasza:
49%

én is így voltam ezzel ennyi idősen, aztán mostmár rájöttem hogy azért mert érettebbek leszünk, magabiztosabbak, komolyabbak és ez tetszik, ez kell a lányoknak.

Am most van egy 16 éves barátnőm :)

20/F

2011. nov. 24. 15:39
 3/16 anonim ***** válasza:
36%
Dede, a csajok korábban érnek...meg egy idősebb fiú már csak hallásra is szexisebb dolog, mint egy velem egykorú...majd eljön a te időd, addig próbálkozz, egyszer összejön
2011. nov. 24. 15:43
 4/16 A kérdező kommentje:

2. Válaszoló, már ne is haragudj meg, de nem érzed úgy hogy egy 16 éves lány kicsi hozzád?

Nem az lenne a normális hogy a 18-22-es korosztályban keresgélsz?

2011. nov. 24. 15:44
 5/16 anonim ***** válasza:
75%
Mert ez a menő. Az idősebb pasik meg vagy lúzerek, és nem tudnak összeszedni egy velük egykorú lányt, vagy direkt az ilyen kis ribikre játszanak, mert ők meg mindent elhisznek.
2011. nov. 24. 15:45
 6/16 anonim ***** válasza:
77%
egyáltalán nem érnek korábban a lányok csak testileg. lelkileg és agyilag ugyan ott tartanak a fiatal lányok mint a fiatal fiúk. tapasztalatlanok, bizonytalanok stb. és egy 20körüli férfi magabiztos és tapasztalt annyira hogy felszedje őket könnyedén. + a kislányok nagyobbnak érzik magukat attól ha összejönnek egy idősebb fiúval
2011. nov. 24. 15:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Szóval a 3. Válaszoló, kedves hölgy úgy gondolja hogy érettebb nálam? Amennyiben a 14-16-os korosztály tagja, szivesen beszélnék vele hogy megtudjam tényleg így van e.
2011. nov. 24. 15:48
 8/16 anonim ***** válasza:
Szeretik a pénzes f@szt XD
2011. nov. 24. 15:48
 9/16 anonim ***** válasza:
Mert azoknak már lv80-as Paladinjuk van WOW-on
2011. nov. 24. 15:54
 10/16 problem?:D ***** válasza:
46%

Irigykedsz?

Forever alone bro.

2011. nov. 24. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!