Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy 14-15-16 éves csajoknak/lányoknak 18-19-20 éves pasijuk van?
Figyelt kérdés
Én 17 éves fiú vagyok és egyszerűen esélyem se lenne egy 14-15 éves lánynál. Az baromság hogy a "lányok korábban érnek", esetleg testileg, agyban szerintem semmi különbség. Nem tartom magam egy nyomoréknak, átlagos fiú vagyok, de kezdem unni hogy senki nincs a korosztályomban akinek kellenék. Miért van ez? Mi a véleményetek? (Képet nem küldök, aki "látni akar" az kommentben kérjen msn-címet)2011. nov. 24. 15:36
11/16 anonim válasza:
menőzésből,versenyből,a mai tinik nagyrésze ezerszer butább,éretlenebb,önállótlanabb,mint régebben,egyátalán nem érnek korábban,max testileg,de ez sem biztos,tudod egy idősebb sráccal mutatkozni menőbb,meg akkor a többi csaj irigykedik,meg hát a 19-20 évesek általában vagy dolgoznak vagy fősulisok,egyetemisták,lehet van kocsijuk,van pénzük,jobban nyalják a csajok seggét,vesznek nekik dolgokat,meg tudod azért ezek a lányok baromi naívak,könnyű velük játszani,könnyű őket ágyba vinni ezt rengeteg 19-25 éves kihasználja,amúgy nem értem mire kell neked 14-15 éves ők még abszolút kislányok,akkor is ha úgy néznek ki,mint egy 20on éves vagy úgy mint egy k*rva 23F
12/16 A kérdező kommentje:
hát ha a 14-15 éveseknél esélytelen vagyok.. akkor minek néznék 16-17-18 évesek után.. szerintem esélytelen...
2011. nov. 24. 19:59
13/16 anonim válasza:
a lányoknak mindig legalább 3-4-5 évvel idősebb pali kell. ha 20 leszel akkor nem lesz esélyed a korosztályodnál, mert nekik 25 felettiek kellenek, így maradnak a 16-17 től fölfelé...
14/16 anonim válasza:
ez azért nem így van,figyelj azért mondtam az idősebb lányokat mert azért nagyrészük értelmesebb felnőttebb,mint a mai kis 13-16 évesek,de ha ennyire feladod akkor soha nem lesz normális csajod
15/16 anonim válasza:
A lányok nem érnek előbb testileg sem a fiúknál.
16/16 anonim válasza:
ezt a kérdést már én is feltettem 16/f
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!