Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne most a leghelyesebb?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve kavartam egy sráccal, akivel randiztunk, majd otthagyott, mondván, hogy ez neki nem megy, késöbb pedig kiderült, hogy azért mert nem feküdtem le vele 2. alkalommal. Majd ezt úgy közölte velem, hogy ráadásba összeállt egy másik lánnyal. Én pedig már iszonyatosan szerettem, mivel mint külsőre, mint belsőre nagyon az esetem volt. Hónapokig szenvedtem miatta, majd összejöttem valakivel, bár úgy, hogy közben még mindig gondoltam néha rá. Szépen lassan már kezdtem feledni a dolgokat, mikor egy napon rámírt megint, hogy szakítottak a nőjével, és velem szeretne lenni. Én pedig eléggé rosszul érzem magam emiatt. Lehet egyszerre két embert szeretni?
17/L
2012. dec. 23. 22:28
1/6 anonim válasza:
Szeretsz a szamár szerepébe lenni?
2 embert nem lehet egyszerre párkapcsolati érzésben.
2/6 anonim válasza:
Ha egyszerre két embert szeretsz, válaszd a másodikat, mert ha az elsőt igazán szeretted volna, nem szerettél volna bele a másodikba..
3/6 anonim válasza:
Javaslom, hogy küldd el a bánatba, mert azon túl, hogy most barátnő híján dugni akar egy jót, semmire nem kellenél neki. Hallgass rám, és felejtsd el!
4/6 anonim válasza:
1. Igazán szeretni csak egyet lehet, vagyis semelyiket sem szereted valójában.
5/6 anonim válasza:
Szerintem is így van, hogy most csak dugni akar, meg valami barátnő-pótlékot. Felejtsd el! Ő már elküldött egyszer, most te legyél a szemét. Ne legyél kiskutya, akinek csak füttyentenek egyet, legyen becsületed és tartásod!
6/6 anonim válasza:
És szerinted most nem csak dugni akar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!