Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit tegyek? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek? Mi lenne a leghelyesebb?

Figyelt kérdés

Nem rég szakítottunk a barátommal.Nagyon szeretjük egymást még most is.

Szakítás oka: én egy olyan lány vagyok aki kiskorától kezdve fiúk között nőtt fel, mindig fiúkkal lógtam.Barátnőim sem sűrűn voltak, vagy akik voltak azok is átb**tak. Máig sokkal jobban elvagyok a fiúkkal mint egy lánnyal. MOst van egy normális barátnőm végre de ő pont ilyen mint én fiúk köre.Körbe vesznek minket a fiúk mint haverok! Igen is létezik fiú-lány barátság itt az élő példa! Na s szakítottunk a barátommal mert főként ezt nem tudta elviselni. Egyszer-kétszer elmentünk bulizni külön, míg ő discoba volt én egy kisebb társasági körben. Veszekedtünk emiatt sokat mert nem tudja el fogadni az én álláspontomat.Nagyon Szeretem mert kapcsolatunk elejétől rengeteget változtam miatta, s tettem a kapcsolatunkért, de sajnos ezen nem tud változtatni, hogy ne barátkozzak fiúkkal! Én máig többe nézek egy fiú barátot mint egy lányt.Akár hány lány barátnőm volt ha összekaptunk valamin rögtön ment a pletyka, kibeszélt.Ha én összekaptam akár hány haverommal soha sem hallottam vissza hogy ő ezt mondta azt mondta.Most ránk jött a bulizhatnék is, ez is benne van a pakliban ! Szerintetek mit tegyek? Nem akarom elveszíteni mert nagyon szeretem! (1év 10hónaposok "vagyunk"/voltunk Fiú: 18 Én: 17 éves vagyok)

2012. jún. 1. 22:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Azt tedd, amit jónak érzel. Ha van értelme a kapcsolatnak, akkor nem ezen fog múlini, ha meg ezen múlik, akkor úgyse volt értelme

26/f

2012. jún. 1. 22:20
 2/5 A kérdező kommentje:
szerintem se létfontosságú ez a dolog....de látod mégis megvolt a szakítás...:/ ha pedig újra kezdenénk jönne az a feltétel hogy ezzel a haverommal nem lóghatok azzal..:/ barátokat pedig elveszíteni nem akarom/ s nem is Fogom!
2012. jún. 1. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem nincs joga ilyen feltételeket szabni, és (gondolom) sosem adtál neki okot a bizalmatlanságra sem.

neki kellene elfogadnia a helyzetet.

2012. jún. 1. 22:37
 4/5 A kérdező kommentje:
kénytelen leszek engedi....:/ mert különben...:(
2012. jún. 1. 22:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha egyszer magaddal vinnéd és bemutatnád neki a haverokat? Lehet hogy változna a véleménye. Ha ismeri a baráti körödet, nem fog annyira félteni.

Én most pont erre készülök. :)

2012. jún. 2. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!