Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálnál a helyemben, mi lenne a leghelyesebb döntés?
Sajnálatból NE!!!
Nem szabad! Az csak szenvedést, és magányos perceidben sírást és kínt hoz magával!
És benned több a sajnálat mint az igazi vonzódás...
Szia!
Már elárulta magát,hogy az a bizonyos undorító manupulatív fajta aki képes fenyegetni téged.Gondolj bele mi lesz ha összejössz vele de kihűl a kapcsolat ?Akkor majd te leszel a hibás mert tett magával valamit?
Más.
Nem jön be annyira külsőre.Én próbáltam már jópárszor olyannal összejönni,aki nem jött be külsőre.Hiába szerettem meg a belsejét,a külsejét titkon sose tudtam elfogadni.Bár nem ezért,de mindig vége lett ezeknek a kapcsolatoknak és rájöttem,hogy rohadtul fontos a külső....Kémia...
Ezzel a sráccal ne tégy semmit!
Erősen javaslom hogy mint párt felejtsd el, ahogy fentiekben is leírták már most érzelmileg zsarol és később ez csak még jobban kibontakozik...
Ilyen párkapcsolatokból sok sok sok fájdalom és keserűség származna, több mint boldogság.
Ha bejön a belsője hát legyetek jó barátok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!