Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a leghelyesebb ilyenkor? Szerintetek megfog várni?
Szóval az a helyzet,hogy beleszerettem a legjobb barátomba,de van rendes barátom is,akit szintén szeretek. A legjobb barátom is úgy érzi,hogy több van köztünk,de valahogy mégis próbálom elfelejteni.Megbeszéltük,hogy most egy darabig nem tartjuk a kapcsolatot,hátha elfelejtjük egymást-bár neki már nagyon régóta tetszem.Kíváncsi vagyok,szerintetek meg fog-e várni,lesz-e ebből valami,vagy mit tegyek.
Normális válaszokat.Köszi
"Meg fog várni?" - És még is , hogy gondolod, hogy mennyi ideig kell rád várnia, már eltervezted, hogy 5 hónap 3 nap 2 óra után szakítasz a jelenlegi pasiddal és akkor szólsz a másiknak , hogy na itt vagyok hello.
Mit vársz vagy mire vársz pontosabban???? - Hogy bizonyítsa be a másik srác, hogy mennyire szeret, mennyire kellesz neki , hogy harcoljon érted úgymond?? És mégis meddig?
Egy dolog, hogy megoldod, hogy kb hetente 1x együtt legyetek, kettesben, de az nagyon rossz érzés tud lenni egy pasinak is hogy ő elmegy te meg bebújsz este a pasid ágyába és ő mellé bújsz oda ő mellette alszol el, ő simogat este , és ha akarja még k*rsz is vele. - Ezek roh@dt szar érzések, és nem lehet túl sokáig bírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!