Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a mondatok alapján kövérnek tart a pasim?

Figyelt kérdés
beszélgettünk a féltékenységről a pasimmal. és azt mondta hogy ha vékony lennék akkor jobban féltékeny lenne, ( teltebb lány vagyok.) kérdeztem hogy ezt hogy érti, azt mondta úgy hogy a pasik a vékony lányokat szeretik, és csak azokra féltékeny akik a teltebbeket, de azok kevesen vannak. ezek alapján kövérnek tarthat?
2012. dec. 23. 19:19
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Szerintem félreértitek. Ebben semmi sértő nem volt és számomra semmi nem utal arra, hogy ő vékonyakat szeretné. A pasik többsége azt szereti, és? Ez még nem jelenti, hogy ő is.
2012. dec. 23. 20:03
 22/30 anonim ***** válasza:

Én sem érzek ebben semmi sértőt, főleg, ha megmondta, hogy neki így vagy tökéletes. Ha így érzed jól magad (+ még az egészséges kategóriában vagy), akkor szerintem ne fogyj le semmiképp sem!

A féltékenység dologról pedig nekem az a véleményem, hogy teljesen mindegy, hogy hogy néz ki a másik, ha szerelmes egymásba a két fél, nincs ok a féltékenységre. Hiába vet szemet az adott nőre rengeteg férfi, ha ő a párját szereti, és sosem csalná meg, szóval ameddig minden oké a kapcsolattal, addig semmi ok féltékenykedni. :)

2012. dec. 23. 20:12
 23/30 A kérdező kommentje:
nem arról van szó... csak ezzel tényleg mintha azt mondaná h azért nem féltékeny mert nem gondolja úgy h elég vonzó vagyok...
2012. dec. 23. 20:18
 24/30 anonim ***** válasza:
muti egy képet kiváncsivá tettél!
2012. dec. 23. 20:19
 25/30 A kérdező kommentje:
nem mutatok
2012. dec. 23. 20:21
 26/30 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen régóta vagytok együtt, de szerintem csendben hálát adhatnál azért, hogy őszinte veled. Ezt gondolja, és ki is mondja.

A másik, a férfiak egyszerű lények, mármint nem érted, hogy mit miért csinálnak, de ha mondanak valamit, azt általában úgy is gondolják (éppen akkor).

Téged szeret, nem mást. Te tetszel magadnak így, és nem akarsz változtatni. Szerintem ez így pont jó párosítás, csak hidd is el!

2012. dec. 23. 20:22
 27/30 anonim ***** válasza:
Én nem érzek benne semmi ilyesmit kérdező, pedig nő vagyok. Szerintem te látod bele.
2012. dec. 23. 20:23
 28/30 A kérdező kommentje:
őszintének őszinte. de az már régen rossz ha ennyire nem lát vonzónak hogy másnak úgyse kellenék.
2012. dec. 23. 20:46
 29/30 anonim ***** válasza:
De miért téma egyáltalán, hogy másnak kellenél-e, mikor elvileg szeretitek egymást? Gondolom nem jött volna veled össze, ha nem tartana elég vonzónak.
2012. dec. 23. 20:52
 30/30 A kérdező kommentje:
azért téma, mert én féltékeny típus vok mert nagyon szeretem, és ő nem féltékeny és elmondta h miért nem.
2012. dec. 23. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!