Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek a mondatok alapján kövérnek tart a pasim?
Én sem érzek ebben semmi sértőt, főleg, ha megmondta, hogy neki így vagy tökéletes. Ha így érzed jól magad (+ még az egészséges kategóriában vagy), akkor szerintem ne fogyj le semmiképp sem!
A féltékenység dologról pedig nekem az a véleményem, hogy teljesen mindegy, hogy hogy néz ki a másik, ha szerelmes egymásba a két fél, nincs ok a féltékenységre. Hiába vet szemet az adott nőre rengeteg férfi, ha ő a párját szereti, és sosem csalná meg, szóval ameddig minden oké a kapcsolattal, addig semmi ok féltékenykedni. :)
Nem tudom, milyen régóta vagytok együtt, de szerintem csendben hálát adhatnál azért, hogy őszinte veled. Ezt gondolja, és ki is mondja.
A másik, a férfiak egyszerű lények, mármint nem érted, hogy mit miért csinálnak, de ha mondanak valamit, azt általában úgy is gondolják (éppen akkor).
Téged szeret, nem mást. Te tetszel magadnak így, és nem akarsz változtatni. Szerintem ez így pont jó párosítás, csak hidd is el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!