Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a mondatok alapján kövérnek tart a pasim?

Figyelt kérdés
beszélgettünk a féltékenységről a pasimmal. és azt mondta hogy ha vékony lennék akkor jobban féltékeny lenne, ( teltebb lány vagyok.) kérdeztem hogy ezt hogy érti, azt mondta úgy hogy a pasik a vékony lányokat szeretik, és csak azokra féltékeny akik a teltebbeket, de azok kevesen vannak. ezek alapján kövérnek tarthat?
2012. dec. 23. 19:19
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

7

Igen,és valószínűleg a vékony nők a zsánerei. Ezen ne hördülj fel-ez teljesen természetes. Viszont azt ne hagyd, hogy ha lefogysz, akkor elkezdjen féltékenykedni-mert ő akarta, hogy vékony legyél.:DD

2012. dec. 23. 19:30
 12/30 anonim ***** válasza:

8

Mert a lelked, az egyéniséged, a habitusod, nőiességed(belső) tökéletes számára:)

Ennek örülj-mert ezek szerint téged akar, és türelmes, és segíteni fog neked, hogy lefogyj.

2012. dec. 23. 19:32
 13/30 anonim ***** válasza:
Hát szerintem csak rosszul fejezte ki magát, de az biztos, hogy nem tart elég csinosnak és vonzónak annyira, hogy féltékeny legyen. Azt gondolja, mások biztos rád sem néznek.
2012. dec. 23. 19:32
 14/30 A kérdező kommentje:
nem fogok lefogyni. ha ez neki nem tetszik akkor menjen az útjára aztán keressen egy zörgő csontot. én senki miatt nem fogok lefogyni. főleg nem egy pasi miatt. amíg nekem így jó addig nincs gond. csak zavar h olyan kövérnek és csúnyának tart h nem féltékeny. én ha szeretek valakit akk akárhogy is néz ki féltékeny vok nem?
2012. dec. 23. 19:33
 15/30 anonim ***** válasza:
81%

13

Ilyenkor szoktak koppann a pasik-de nem kicsit:DDD mert mindig jön valaki, aki megpróbálja az általa kövérnek tartott nőt levadászni:DDDD olyankor szokták kapkodni a fejüket:DD

2012. dec. 23. 19:34
 16/30 A kérdező kommentje:
az biztos hogy én olyannal nem akarok együtt lenni aki ezt gondolja rólam h nem vok elég vonzó h valaki rám akarjon hajtani stb. k.úrvára ideges vok:((
2012. dec. 23. 19:36
 17/30 anonim ***** válasza:

14

a pasik nagy része akkor érzi magát biztonságba a többi egyedtől ha a nő picit súlyosabb-de mint az előző hozzászólásomban már jeleztem:ilyenkor koppannak:DD

2012. dec. 23. 19:37
 18/30 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a kedves kérdező is, és az összes válaszoló is csak belemagyarázza azt, amit a kérdező is már a kérdésben belemagyaráz a sztoriba.
2012. dec. 23. 19:37
 19/30 anonim ***** válasza:

Kéredező

Megtennél nekem egy szívességet? hagyd abba légyszi a "vok"ozást. Borzasztó.

Egy kis súlycsökkenésbe senki nem halt bele, no meg az egészséged is kicsit helyre fog billenni. Visszafogja ő még sírni azt az időszakot, amikor picit teltebb voltál:DD Fogadjunk?:XDD

2012. dec. 23. 19:39
 20/30 anonim ***** válasza:

13 vagyok.

15! Én teljesen egyetértek veled, csak próbáltam a kérdésére válaszolni.

Abban viszont igaza van a Kérdezőnek, hogyha valakit igazán szeretek, egyrészt nem teszek ilyen kijelentést, ami őt sértheti, másrészt van bennem egészséges féltékenység, bárhogy néz ki.

25/N

2012. dec. 23. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!