Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szolnatok ahoz, ha a csajotok mas pasival smsezne?
Figyelt kérdés
Pl egy olyan pasival, aki bevallota neki, hogy szereti.Fiuk hogy reagalnatok?
Szerintetek nem kellene sms-ezenie vele?
2012. dec. 22. 12:49
31/47 anonim válasza:
Akkor átmegyek Robert Langdon üzemmódba, amikor olvaslak :D:D
33/47 anonim válasza:
Hm, 5 darab D betü.. a D 500 a római számrendszerben. És egy X az elején, ami 10.. a hagyományos matematikában szokás elhagyni a szorzás jelet, tehát a megfejtés:
10*500*500*500*500*500 = 312500000000000. A benne szereplő számjegyek növekvő sorrendben: 0,1,2,3,5
Úristen! Ezek a Fibonacci sorozat elemei! Micsoda rejtély :D:D
35/47 anonim válasza:
Én?? Dehogy vagyok őrült, a hangok is megmondták :D
36/47 anonim válasza:
Pf, nekem meg állandóan a nyerő lottószámokat mondják csak, de már unom őket-.-"
37/47 anonim válasza:
Hát ha unsz már nyerni a lottón, dobj meg egy tippel xD Nekem pont jól jönne egy vagon pénz :D
39/47 anonim válasza:
Deal :D
Számlaszámom: xxxxxxxx-xxxxxxxx-xxxxxxxx :D
40/47 anonim válasza:
Áh, a gazdálkodj okosan pénzt nem hiszem h át tudnám utalni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!