Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem komolynak indult kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem komolynak indult kapcsolatból lehet szerelem, komoly kapcsolat?

Figyelt kérdés
Egyik fél komolyat akar(na), másik egyelőre még nem. Mennyi esély van rá, hogy ez a későbbiekben változni fog?
2012. dec. 21. 22:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem ez jo jel!

En pont ugyanebben a helyzetben vagyok, es az egyik fiu baratom , akivel 20 eve nagyon jo baratok vagyunk, adott egy tanacsot mikor elmo dtam neki ugyanezt amit te is irtal. Szoval mint ferfi, azt tanacsolta, hogy fel ev utan a nonek ra kell kerdezni, hogy a ferfi mit gondol a kapcsolatrol, hogyan tovabb.

Allitolag a ferfiak varjak ezt a kerdest, mert sokaszor orlodnek ok is, nem tudjak a lany mit akar, es ok nem akarnak nagyot lepni mig nem biztosak.

Szival kerdezz ra! Viszont NE lassa rajtad, hogy te komolyan tervezel, ne add ki a lapjaid. Valaszoljob eloszor o.

Kerdezz ra, en is ra fogok, izgulok...

2012. dec. 22. 00:21
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot! Hétvége folyamán meglátogat, azt hiszem akkor rá fogok kérdezni a dologra.. ha nem is nyíltan, de majd valahogy kiokoskodom :)
2012. dec. 22. 09:49
 13/13 anonim ***** válasza:
Lehet! 50-50
2023. szept. 2. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!