Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jön be a lányoknak ez a "szerelem bevallós" dolog?
Figyelt kérdés
Ha rátérnék a lánynál a témára, hogy mi van 2-nk között, és hogy lehetne e több barátságnál, aztán elmondanám hogy szeretem, ahhoz mit szólna vajon? Mármint ez jó "terv" így?2012. dec. 21. 20:42
1/8 anonim válasza:
Ezt a balfas.zok csinálják, aztán meg csodálkoznak, ha el vannak zavarva.
2/8 Bogesz:) válasza:
Ó hidd el nekem, hogy bejön nekünk:) Csak ügyelj arra, hogy ne legyél túl nyumulós. Szal ne úgy kezd hogy rögtön rettentően szeretlek meg minden, hanem kis aranyosan fogalmazd meg, hogy az az igazság, hogy többet érzek mint barátság, mert meg fogott benned valami ami....ezt már te tudod:P sok sikert:DD
3/8 anonim válasza:
Előbb valahogy puhatold ki a lány érzéseit. Ha ő még nem szeret eléggé, lehet, h megijed a vallomásodtól. De ha csak annyit kérdezel, lehet-e több köztetek barátságnál, azzal jelzed, h többet szeretnél, mégsem sieted el a dolgot. De a siker attól függ, bejössz-e a lánynak.
19/L
4/8 anonim válasza:
Először tudd meg hogy a lány kb. hogy gongol rád,mert ha xsak kicsit tetzsel,vagy jófejnek tart vagy ilyesmi akkor nem jó ötlet ezzel kezdeni. De ha bejössz neki, el fog ájulni!! Hajrá!! :)
5/8 A kérdező kommentje:
És hogyan tudom kideríteni az érzéseit?
2012. dec. 21. 20:59
6/8 Bogesz:) válasza:
Hát próbálj azokkal haverkodni akik őt körülveszik;)
7/8 anonim válasza:
Szerintem először hívd el valahova kettesben :) Pl ajándékot venni mennél anyudnak, csak kéne egy lány véleménye mert nemtudod hogy tetszene e neki az a nyaklánc... vagy hívd el korizni... És ha ott úgy látod hogy nem zárkózik el, és tőle oké a dolog, akkor hívd el egy tényleges, kimondott "randira" és várd egy rózsával :) innentől kezdve alap lesz számára hogy mik a terveid :)
Remélem segítettem, 17/L
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm :)
2012. dec. 22. 00:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!