Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a környezetemben szinte már mindenki becsajozott/pasizott és nekem még senkim sincs?
Ez olyan rossz érzés mert csak az hallom hogy így jó úgy jó. És ha megkérdezik hogy neked van pasid és azt mondom hogy nem pofákat vágnak rá aztán kibeszélnek a hátam mögött:( .(szerencsére nem a barátaim hanem néhány emberke)
Előre is köszi a válaszokat
Ne zavarjon, ereszd el a füled mellett! Hülyék, ha ebből űznek sportot, mert ez nem verseny; egy kapcsolat nem arról szól, mennyire hamar kezdődik, meddig tart, stb. És ezt te is tudod.
Tudom, hogy nehéz ignorálni a társaságot, de nem beszélek zöldségeket - engem is nyúztak, nyúznak vele; na és akkor?! [Nekem sincs senkim, ÚGY, nem is volt.]
És hidd el, általában ezek a rohanós, egymáson túltenni akarós ún. "együttjárunk"-ok általában pont ezért nem érnek sokat. Műanyag az egész. Azért van "ennyi", mert gyanítom, rossz passzban vagy miatta, és ezért ez az adott mennyiség és túl soknak látszik. Na meg az idiótábbik fele az embereknek, látva a többit, birka lesz, és elkezd ugyanúgy tevékenykedni. [Jajh.]
Bár ki lehet használni a dolgot: tapasztalatot szerezhetsz belőle, ki mikor ront el dolgokat, mikor csinál valamit jól, stb.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!