Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha a 14 éves lányom egy 17 éves sráccal randizgat?
Sajnos, ma már normális... :(
Ne tiltsd, az csak ront a helyzeten.
Beszéld meg vele, hogy mi hogy működik... És mi mivel jár. Egy felhomályosítás' sem ártana ha még nem történt meg... ;)
Mi az h sajnos ma már normális?
Szerintem azért 3 év egyáltalán nem a világ, és sosem volt olyan nagy gond! Ennél több nyilván nem kéne, de ez a verzió még épp jó!!
3 év valóban nem a világ, de nem mindegy hogy 14 és 17 éves között van 3 év, vagy 21 és 24 között pl... Egy 17 éves fiú általában csak dugni akar, ha meg nem, akkor nem egy 14 évessel fog kikezdeni, mert az nem lehet szellemi partnere.
Ezt magamból és a tapasztalataimból kiindulva írom. Viszont tiltani szerintem is felesleges, de ne is engedj meg nekik mindent az első héten (együtt alvás stb.).
Nálam is így van:D
14 vagyok,a pasim meg 17.
Anyám eleinte nem nézte jó szemmel,de miután bemutattam,és eltöltöttek egy kis időt,anyám megszerette,azt mondta nagyon jól jártam vele. De én teljesen jól elvagyok vele. Vele bármiről lehet beszélgetni. Eleinte én azt hittem,hogy csak azt akarja,de párszor beszélgettünk róla,és azt mondta,vár rám,ameddig csak akarom.:)
Szerintem legyen meg a bemutatkozás vagy hívjátok át karácsonyra,és akkor könnyeben leszűröd,milyen srác.
"Hát együtt alvásról ne is álmodjon még egy jó pár évig..."
szerinted alvás nélkül nem tudják megoldani, ha nagyon akarják? :-)
inkább annyiban legyél nyitott, hogyha már mindenképp csinálnák, akkor rendes, nyugodt körülmények közt tegyék, ahol van lehetőség tisztálkodásra, figyelemre, kényelemre, és nem egy kapualjban, vagy valami ismerős lakásán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!