Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti járnátok egy olyan sráccal aki egyszer megismételte a 8. at "családi okok miatt"? :/
És azóta meddig jutott?
Az idézőjel mire utal? Hogy magyarán sík hülye volt még a nyolcadikos anyaghoz is?
Akkor kösz, nem.
De ha a családi ok:
-betegséget, balesetet jelent
vagy
ha valóban hülye volt, DE azóta többre vitte általánosnál,
akkor nem valószínű, hogy zavarna a dolog.
4-es, ez mondjuk igaz.
Szerintem nem befolyásolhatja a kapcsolatot az, hogy 2-szer jártál egy osztályt, vagy legalábbis nekem nem.
Köszönöm az értelmes válaszokat!
A 2. illetve a 3.-nak szólok hogy egyáltalán nem vagyok buta mit sem lusta !
4. Tanuló vagyok , most végzem el a Középiskolát azután megyek Főiskolára.
És mit nem lehet az alatt érteni hogy "CSALÁDI OKOK" miatt ?
A vágyaid, álmaid a főiskoláról nem biztos, hogy teljesülni fognak...
Ha olyan okos lennél, akkor tudnod kellene, hogy mit jelent idézőjelbe tenni valamit úgy, hogy valójában nem idézel senkitől. ;)
4. tanuló vagy? Hol a tornasorban?
Vagy 4-es tanulót akartál írni?
Nem mindegy.
Ha leteszel valamit az asztalra, az égvilágon senkit sem fog érdekelni, hogy kétszer jártad a nyolcadikat.
Ha létezik tág és behatárolhatatlan kategória, az pont hogy a "családi ok". Az ugyanis lehet több tucat tanulást amúgy nem akadályozó tényező is, ami indokként lehet kapóra jön, de amúgy nem igazi magyarázat az osztályismétlésre. Ha idő és csendes lehetőség adott az iskolai felkészülésre, akkor lehet ott időközben válás vagy haláleset is, akkor sem legitim indok.
De ugyanígy lehet "családi ok" egy testvér születése, költözés, szülőnek új élettárs, megromlott szülő-gyerek kapcsolat, kényszerből vállalt diákmunka, betegség, lakásotokat kirabolják, előző barátnőddel szakítás, ésatöbbi ésatöbbi.
Ezu legalább 7-8 volt, és még töredéke sem az összes lehetségesnek. Pontosan azért találták ki a "családi ok" kifejezést, hogy az ember diszkréten, magánügy kiteregetése nélkül ennyivel is letudhasson egy feltett kérdésre adott választ, emiatt viszont kismillió dolgot takarhat, erre te megkérdezed, MIT nem lehet érteni ezalatt?
Egy anonim oldalon írsz névtelenül, ráadásul mások véleményét, segítségét kéred. Ilyen helyzetben súlytalan és semmitmondó "családi ok"-ot írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!