Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nagyon jóba lett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nagyon jóba lett egy sráccal. Szerintetek?

Figyelt kérdés
facebook-on is mindig vele dumál, és találkozgattak is kettesben.nemtudom mire vélni ezt.én szeretem, de kicsit rossz, hogy mostanában annyit veszekszünk, vele sokat beszélget.hétvégén sokáig fennvolt facebook-on, szerintem vele beszélt.szerintetek?

2012. dec. 19. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
beszéljétek meg vagy keress másik barátnőt
2012. dec. 19. 16:11
 2/6 anonim válasza:
kérdezz rá,és ne félj!Ha igazad volt,akkor ne törj össze!!!Mennye el egy haveroddal moziba,a parkba stb...
2012. dec. 19. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:
nekem is van egy haverom akivel nagyon sokat együtt vagyok és ölelgetjük egymást fészen is beszélek vele meg minden már mindenki azt hiszi hogy járunk...pedig nem :DD és amugy szerintem beszéld meg vele :D
 4/6 anonim válasza:
Hát igen az ilyen szituk nehezek.... De sajnos mind ugyan úgy végződik... Meg fogod és egy félméteres fémrúddal meg simogatod a kis k*csög térdét!
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez nem normális és szerintem Te is tudod.

Állj elé, és kérdezd meg, hogy ezt mire véld. Neked rosszul esik, hogy úgy érzed mostanában kicsit többet veszekedtetek, és ezzel a fiúval többet beszél mint Veled. Mi ennek az oka?

Nem kell félni a választól. Jobb megbeszélni a dolgokat.

2012. dec. 19. 16:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát öreg, nem mondom h kövesd a tanácsomat mert én r.hadtul hirtelen haragú vagyok, de akárhány éve járnék vkivel, ilyen miatt simán szakítanék...

Az még nem gáz h beszélgetnek, de....

1. Mi az hogy kettesben találkozgat egy másik sráccal? Neked szabad kettesben találkozgatnod lányokkal? S miért is akarnál? Ez nagyon nem normális dolog!

2. Veled veszekszik, vele meg jóban van....így mutatja ki a szeretetét h k.csögözik veled? Ez megint nem normális....

Vagy nagyon gyorsan elszakítod a gyerektől valahogyan (nem akarok tippeket adni, de a ráijesztéstől kezdődik a skála, persze h a nőd ne nagyon tudja meg)....vagy készülj fel rá h lecsapja rövid úton a kezedről...főleg ha hagyod....

A legmegalázóbb az egészben, hogy az orrod előtt bontakozik ki egy kapcsolat, és neked még jó pofát is kell vágnod hozzá, h lecsapják a kezedről a nődet....

Sürgősen lépj vmit, különben a bnőd hamar múltidő lesz....

2012. dec. 19. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!