Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon jóba lett egy sráccal. Szerintetek?
Ez nem normális és szerintem Te is tudod.
Állj elé, és kérdezd meg, hogy ezt mire véld. Neked rosszul esik, hogy úgy érzed mostanában kicsit többet veszekedtetek, és ezzel a fiúval többet beszél mint Veled. Mi ennek az oka?
Nem kell félni a választól. Jobb megbeszélni a dolgokat.
Hát öreg, nem mondom h kövesd a tanácsomat mert én r.hadtul hirtelen haragú vagyok, de akárhány éve járnék vkivel, ilyen miatt simán szakítanék...
Az még nem gáz h beszélgetnek, de....
1. Mi az hogy kettesben találkozgat egy másik sráccal? Neked szabad kettesben találkozgatnod lányokkal? S miért is akarnál? Ez nagyon nem normális dolog!
2. Veled veszekszik, vele meg jóban van....így mutatja ki a szeretetét h k.csögözik veled? Ez megint nem normális....
Vagy nagyon gyorsan elszakítod a gyerektől valahogyan (nem akarok tippeket adni, de a ráijesztéstől kezdődik a skála, persze h a nőd ne nagyon tudja meg)....vagy készülj fel rá h lecsapja rövid úton a kezedről...főleg ha hagyod....
A legmegalázóbb az egészben, hogy az orrod előtt bontakozik ki egy kapcsolat, és neked még jó pofát is kell vágnod hozzá, h lecsapják a kezedről a nődet....
Sürgősen lépj vmit, különben a bnőd hamar múltidő lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!