Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 19 éves lány vagyok, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves lány vagyok, és tanácstalan! örök szerelem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

2 napja derült ki, hogy terhes vagyok. A barátom (22) nekem a mindenem, szeretem stb.

De valahol bennem van egy olyan gondolat, hogy nem létezik az "öröké" szó. Félek, ha megszülöm a kicsit, pár év múlva szét megyünk, és egyedül maradok a babával. Félek, hogy meg gondolom magam, és még sem ő az igazi? de semmiféleképpen nem akarom elvetetni a gyereket, mert sajnos volt már egy abortuszom 18 évesen.

Most viszont boldog vagyok, hogy megtarthatom.

19 évesen nem lennék túl fiatal (mire megjönne 20) ?

2012. dec. 19. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Mibol tartjatok majd el?

De tegyuk fel h ez meg van oldva...akkor is eleg erett vagy egy gyerek felnevelesehez?

Vallaj akkor gyereket ha van biztos egzisztenciad es felnott gondolnodasod. Miert jo alapbol prolinak inditani a gyereket?

2012. dec. 19. 18:06
 12/15 anonim ***** válasza:

én nem bírnék elviselni egy babát... egy 7-8 éves kislányt még esetleg <3 :D de egy olyan kis rusnya sírós valamit nem. akivel egész nap a gond van... valszeg egy idő után megunnám és keresnék más lányt :(

Vetesd el ha kedves az életed! ne hallgass a hülye anyai ösztönökre, kapard ki, még nem számít embernek!

F19

2012. dec. 20. 01:59
 13/15 gabriell88 ***** válasza:
te valamit férre értettél, kedves előző.1-2 hetesen már gyereknek számít..Ajánlom az abortuszos videókat.
2012. dec. 20. 09:45
 14/15 gabriell88 ***** válasza:

Egy nő számára nagy lelki trauma és testi is egy abortusz.Ha már terhes vagy és megszeretnéd tartani, akkor tartsd. Viszont te ismered a párodat neked kell tudnod, milyen ember.

A szerelem egy idő után átalakul szeretetté.

Ha tudjátok illetve tudod vállalni a picit akár egyedül is akkor nem ajánlom az abortusz, amúgy is abortusz ellenes vagyok.

2012. dec. 20. 09:56
 15/15 anonim válasza:
Vannak hasonló esetre pozitív és negatív példák is. Neked kell ismerned a kapcsolatotokat, az elkötelezettségeteket. A párkapcsolat, házasság, család részben érzelem, de szerintem sokkal inkább döntés és akarat kérdése. Gondoljátok át, hogy meg tudtok-e hozni egy ilyen döntést (persze már ott a gyerek, döntöttetek, már csak kitáncolni tudtok belőle). Egyébként én szerintem hasonló helyzetben nem lettem volna képes elvetetni. Azért 19-20 évesen már nem vagy gyerek. Igaz, érett felnőtt sem.
2012. dec. 20. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!