Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány vagyok, és tanácstalan! örök szerelem?
Sziasztok!
2 napja derült ki, hogy terhes vagyok. A barátom (22) nekem a mindenem, szeretem stb.
De valahol bennem van egy olyan gondolat, hogy nem létezik az "öröké" szó. Félek, ha megszülöm a kicsit, pár év múlva szét megyünk, és egyedül maradok a babával. Félek, hogy meg gondolom magam, és még sem ő az igazi? de semmiféleképpen nem akarom elvetetni a gyereket, mert sajnos volt már egy abortuszom 18 évesen.
Most viszont boldog vagyok, hogy megtarthatom.
19 évesen nem lennék túl fiatal (mire megjönne 20) ?
Mibol tartjatok majd el?
De tegyuk fel h ez meg van oldva...akkor is eleg erett vagy egy gyerek felnevelesehez?
Vallaj akkor gyereket ha van biztos egzisztenciad es felnott gondolnodasod. Miert jo alapbol prolinak inditani a gyereket?
én nem bírnék elviselni egy babát... egy 7-8 éves kislányt még esetleg <3 :D de egy olyan kis rusnya sírós valamit nem. akivel egész nap a gond van... valszeg egy idő után megunnám és keresnék más lányt :(
Vetesd el ha kedves az életed! ne hallgass a hülye anyai ösztönökre, kapard ki, még nem számít embernek!
F19
Egy nő számára nagy lelki trauma és testi is egy abortusz.Ha már terhes vagy és megszeretnéd tartani, akkor tartsd. Viszont te ismered a párodat neked kell tudnod, milyen ember.
A szerelem egy idő után átalakul szeretetté.
Ha tudjátok illetve tudod vállalni a picit akár egyedül is akkor nem ajánlom az abortusz, amúgy is abortusz ellenes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!