Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire ritkák azok a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire ritkák azok a lányok akik?

Figyelt kérdés

szeretik a számítógépes játékokat, vagy a videojátékokat, de átlagos vagy karcsú testalkatúak, szeretnek sportolni is, szeretnek együtt lenni a szeretteikkel és normálisak ( gondolok itt arra hogy nem hangzik el minden mondata végén el a Ba#dmeg vagy hasonlók, és nincsenek különösebb kényszereik(drogok, cigizés, "sok" piálás)) ?

A válaszokat előre is köszönöm személyes véleményt is várok (a negatív kritikákat A KÉRDÉSEMMEL KAPCSOLATBAN nem kérem nyilvánosságra hozni!!!!)

2012. dec. 18. 22:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Jól összeraktad. De ha vkiben vmi hibádzik, toleráld, mert benned is megvan a hiba amit nem veszel észre.
2012. dec. 18. 22:05
 2/8 A kérdező kommentje:

Értékes válasz! Köszönöm is, és majdnem biztos vagyok abban, hogy tudom a hibáimat ám ezeken valami istentelenül nehéz változtatnom már a jellem miatt is ÉS EZ NEM AZ: "isten ilyennek teremtett" duma hanem tényleg. Nem vagyok valami okos sem sem szorgalmas de ha kell felkapaszkodok a létrára és feltornázom magam ÉS EZ AZ ÉN NAGY HIBÁM!!! MINDIG MINDENT A VÉGÉRE HAGYOK ÉS NEM VAGYOK KÉPES KÖZBELÉPNI... utálom is érte magam

UI: erre a kommentre nem kell válaszolnia a következőknek :D

2012. dec. 18. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Amúgy na, jelen.
2012. dec. 18. 22:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Én pédául ilyen vagyok, de azért ilyekszek kevesebbet kockulni, mint régen, pár barátnőmet is rászoktattam a ps2-re, olyat is akiről sose gondoltam, hogy játszani fog, tehát sok lány képes játszani ilyenekkel, a szeret sportolni kategória viszont csak egyikükre igaz, tehát a rendszeresen sportoló lányokból van kevesebb, legalábbis a tapasztalataim szerint
2012. dec. 18. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát öhm kezdjük ott hogy nem hiszem hogy egy lány attól normális hogy szereti a számítógépes játékokat és nem beszél csúnyán...tudod amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten de persze ha te nem beszélsz vele csúnyán akkor jogos a kérdésed is!De miért kérdezed?Netán csalódtál valakiben?
2012. dec. 18. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Szóval a kvázi tökéletes csajok? Eléggé. :D
2012. dec. 18. 22:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Egy szóval se utaltam arra hogy attól lenne normális mert számítógépezik :D csupán azon kívül hogy szeret számítógépezni (a gépezésnél van, hogy ideges lesz az ember és káromkodik és ezt később az alapvető beszédébe is beleépíti) nem beszél csúnyán (RENDSZERESEN!!!!) (csak érthető dolgok miatt)
2012. dec. 19. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:
én ilyen vagyok :D
2012. dec. 19. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!