Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti eltartanátok a párotokat, ha arról van szó?
Nem.
Olyan embert nem tudnék szeretni, aki rajtam akar élősködni.
Nincs olyan hogy "el kell tartani". Akkor nem lennék vele.
Ha úgy alakulna a helyzet akkor igen,de örökké nyilván nem mehet így.
26/N
Ha keresnék annyit valószínűleg nem zavarna hogy el kéne tartanom. Inkább az hogy tétlenkedik egész nap. Egy ilyen férfit nem tudnék szeretni. Egyszerűen én magam sem tudom elviselni a minden napos semmit tevést és a párom ez végett nem tudnám magammal rángatni túrázni, kirándulni, utazni, szórakozni stb mert ő lusta, akkor otthagynám...
De ha azt vesszük hogy a párom kevesebbet keres és az én fizetésemből vagyunk meg nagyrészt, nem zavarna. Én csak az alap szükségletekre korlátozódom szóval kevés pénzből is jól megélek.
Érdekes módon ha eltartásról van szó, rögtön jönnek a naplopó hozzászólások. Érdekes módon azok a kapcsoaltok mennek amarabb tönkre, ahol dolgozik a férje, majd hazamegy eszik és alszik. Ilyenből millió van. Meg túlórázik, hogy ne kelljen otthon lenni. De ez nyilván simán jó.
Egyesek annyira buták. Itt is írta két ember is, hogy eltartotta a párjukat, mert elvesztették az állásukat.
# 9
Te vagy olyan buta, hogy lerohad az oldal... Se férfi, se nő ne lopjon napot! Mindenkinek rendezni kellene az életét, mert mindenki el tudja érni, hogy beleférjen minden, aminek kell. Hogy ne csak állása legyen, hanem HIVATÁSA, szóval a munka ne egy kötelesség legyen, amitől undorodik az ember, hanem része az egyéniségének, és ami által meg tudja találni magát a világ körforgásában.
Aki ehelyett lopja a napot, az nagyon szánalmas. Bár a rendszer a fent leírtakat sajnos megnehezíti, hiszen nehéz munkát találni, pláne olyat, amiben jó is az illető, és szereti is. De nem lehetetlen! Szóval szánalmasnak tartom, aki a szemétdomb tetejéről ugat, ahelyett, hogy csinálna valamit. Mégis mit képzelsz? Hogy az a normális, ha eltartunk egy férfit? Hogyne. :D Azt én is leírtam, hogy más, ha elveszíti az állását, akkor nyilván támogatnám, ameddig nem rázódik helyre, és nem talál új munkahelyet, de ha azt látnám, hogy hiányzik az erre vonatkozó szándék, akkor röppenne a fenébe. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!