Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti eltartanátok a párotokat, ha arról van szó?
Figyelt kérdés
Szeretitek annyira, hogy eltartanátok? Vagy mit szólnátok ahhoz, ha el kellene tartani?2012. dec. 18. 15:59
11/13 anonim válasza:
En eltartanam, mert jol ismerem ot, es tudom, hogy nem tudna ellustulni. Biztos lehetek benne, hogy nem hasznalna ki. Egyebent mindig mellettem all, eleve nem is akarna, hogy dolgozzak, de az meg nekem nem opcio..
12/13 anonim válasza:
Látom 10-es, idegbeteg vagy. A kérdező sem arra gondolt, hogy nem akar dolgozni. Érdekes módon a munkanélküliek több dolgot csinálnak ,mint néhány dolgozó ember.
Nagyon kevés a naplopó ember, azok sokszor alkoholisták. De a kérdező nem erre volt kívánmcsi. Kezel orvos? Kéne!
13/13 anonim válasza:
Már válaszoltam normálisan a kérdésre korábban, utána a te válaszodra reagáltam, pontosabban az abban szereplő baromságokra. Bocs.
Ha munkanélküli vagy, szerintem nézz szembe magaddal, és ne áltasd magad hülyeségekkel, ha meg mégis, akkor legalább ne gyere ide bomlasztani! Nagyon köszönöm előre is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!