Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú a sulimban ő 18 én 14.ő a bátyám haverja és sokszor volt már hogy együtt mentünk haza bátyámmal és ő is jött velünk.amikor a tesóm is ott van,nem tudok vele beszélgetni.én új vagyok a suliban és amikor először megláttuk egymást már akkor hosszasan szemeztünk és mosolyogtunk egymásra .én már akkor beleszerettem és ahogy még jobban megismertem még jobban megszerettem...én nem olyan lány vagyok aki azt mondja szereti pedig csak menő akar lenni és mindennap mással jár aztán siránkozik,hogy tönkre tették az életét.én még soha nem jártam senkivel de őt tényleg szeretem és úgy érzem talán ő is viszonozza ezt valahogy csak érzem:DDnéha beszélünk de nem sokat.gondoltam hogy én kezdeményezzek mert szerintem nem mindig a fiú dolga.szerintetek elmondjam neki hogy szeretem vagy először csak hívjam el valahova?elöre is köszi a válaszokat;))14/L

2012. dec. 19. 01:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerelmes. De hívd el valahová hátha az leszel
2012. dec. 19. 01:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, majd elmúlik :)
2012. dec. 19. 02:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy szerelmes, csak azt gondolod, hogy ez az...most jöhetnél vitatkozni, de később amikor elmúlik majd rájössz, hogy ez nem volt szerelem. De attól elhívhatod valahová...
2012. dec. 19. 10:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat és majd meglátjuk mi lesz de én nagyon bírom :DD
2012. dec. 19. 11:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem fogok vitatkozni nektek biztos több tapasztalatotok van majd meglátjuk hogy alakul de végül beszéltem vele:)azt mondta nagyon szeretne jobban megismerni és több időt tölteni velem:)
2012. dec. 19. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!