Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki vagy csak barátként kezel?
Figyelt kérdés
Van az osztályban egy fiú, aki már régóta tetszik nekem. Óràkon sokszor nézünk egymàsra, meg ha észreveszi, hogy nézem akkor mosolyog. De más lányokkal is ilyen. Ha odamegyek hozzá beszèlgetni, akkor tök kedves meg minden, viszont ő soha nem jön oda hozzám közvetlenül
Mindig csak a közelemben lévő egyik barátjához és csak aztán szòlít meg engem. Egyszer egy bő 5 másodpercig szemeztünk ès közben végig mosolygott. Jelent ez valamit, vagy csak szimplán kedves?
Köszi a válaszokat.
16L
2012. dec. 19. 16:03
1/1 anonim válasza:
szia!:) Szerintem egyértelműen tetszel neki, csak félénk. Egyik nap menj oda hozzá és dumáljatok mindenféléről írj rá és ha ezután sem keres meg magától akkor hagyd nem érdemel meg és te tudni fogod h mindent megtettél:) sok sikert, puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!