Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejöhetek neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác,elégé bejön nekem.És ma pl. amikor láttam hogy engem néz rá néztem és pár másodperc után elnézet de miközben elnézet lesütötte a szemét.Meg álltunk egymásnak szembe miközben egymás szemébe néztünk és kérdezett valamit és nem válaszoltam rá csak néztem őt és ez így ment kb fél percig és utána meg szólalt hogy na...? és elég furcsa mostanában velem.Meg mentünk fel a lépcsőn és akkor is érzetem magamon a tekintetét.És amikor sétáltunk direkt mellém jött mert amúgy nem mentünk volna egymás mellett! Szerintetek bejöhetek neki???
2012. dec. 19. 17:39
 1/1 anonim ***** válasza:
Gyanítom
2012. dec. 19. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!