Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mit gondoltok, bejöhetek neki?
Figyelt kérdés
Szóval,
Van egy csajszi aki eléggé bejön,de eddig nem láttam jeleket amik arra utaltak volna hogy én is neki..
Viszont ma ültünk egy padon vele meg egy haverommal akivel folyton szivatjuk egymást,és megszólalt hogy nem gondoltad volna még általánosban hogy ilyen nyomorék osztálytársaid lesznek,mi? :D
Erre a csaj megszólalt hogy,én bírom,szerintedm jó fej
Mit gondoltok?
2011. szept. 21. 21:19
1/9 krvua válasza:
levetted a lábáról holnap csak foszforeszkáló óvszert vegyél fel és úgy menjél ''isibe'' és még az 1. óra előtt b@sszad ki belőle a lelket is.
2/9 anonim válasza:
Ez annyit jelent, hogy jó fej vagy, azaz lehetne akármi ha elkezdenéd végre az ismerkedést. Ne gondolj bele többet, mint amit mond.
5/9 krvua válasza:
az igazság az hogy én élőbe is így szoktam beszélni az emberekkel;)teljesen józanul de mért mi baj van velem?
6/9 A kérdező kommentje:
az értelmes válaszokat köszönöm,kruva vagy kiafarkamvagy te meg rakd meg magad egy villanykaróval ^^
2011. szept. 21. 21:25
7/9 krvua válasza:
tanulj már meg olvasni...
te kérdezted hogy mit gondolunk...
én ezt gondolom.
8/9 A kérdező kommentje:
Amúgy én azt kérdeztem hogy: csajok mit gondolnak,
ha meg nő létedre így beszélsz ahhoz csak gratulálni tudok :)
2011. szept. 22. 15:42
9/9 anonim válasza:
attol hogy jo fejnek tart az nem tudhato be annak hogy tetszel neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!