Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejöhetek ennek a csajnak?
villamoson beültek elém , a csajt a barátnője piszkálta az arcát egyszer ere a csaj hangosan röhögött, meg hátra is nézett ezután felém , mikor száltunk le meletem állt a csaj oldara néztem nem is rá és egyből lesütötte a szemét .
nekem ő tetszik és ezt szerintem ők is tudják
nem akarok csalódást okozni neked, de szerintem csak jól szórakoztak valamin....az h rádnézett...nem tudhatta ki ül hátul...
bocs de szerintem semmiben ne reménykedj!
Ha akarsz valamit akkor próbálj szóba állni vele.
2. vok.
ez akkor is 2 értelmű.
HA! akkor próbálna közelebb kerülni hozzád mindig téged lesne az emberek között vagy próbálna közel ülni mindig hozzád, és soxor lesni figyelni téged. Ennyi!
BKV-n ennyit lehet.
Te meg odamehetsz hozzá és mondhatod, hogy Szia! xy vagyok....Már nagyon régóta figyellek és le sem tudom venni rólad a szemem amióta csak megláttalak, mert régen láttam ilyen szép mosolyt mint a tied, és mit szólnál hozzá, ha leszálnék ott ahol te és beülnénk valahová egy (mittudom én teára vagy kávéra)
Ha tetszenél neki, valószínűleg beszélgetést kezdeményezne, pl. megdicsérné a sapid, megkérdezné az időt...
De tudod, én is szoktam "nézegetni" a srácokat a buszon, van egypár akivel rendszeresen együtt utazom. Így reggel 7 körül kész felüdülés a fáradt szemnek.. :D
háát.....bocs de a nők 1000-böl 1 szokott kezdeményezni, odamenni h jajj de jó a sapid meg stb.
próbáld ki öcsi aztán meglátjuk mire jutsz!
vszínűleg igen:)
engem is gyakran kikacagnak a csajok, sokszor cask megbámulnák, néha integetnek, ritkán rámköszönnek idegen nők, előfordul h beszólnak vmit h szépfiú, selyemfiú, olyat is mondtak rám mellettem elhaladó lányok, hogy meseszép:)
Csak azt sajnálom, hogy kevés az aki oda is mer jönni:) tudom az én dolgom lenne, de ellustultam.
Bocs az ömlengésért, de néha jól esik:) főleg h az életben nem nagyon lehet ilyet, mert az kicsi sok lenne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!