Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom hogy egy csajnak biztosan bejövök?
Onnan,hogy először ő keres meg téged,mármint akkor biztos,mondjuk valami mondvacsinált indokkal eléri,hogy először is találkozzatok.
Szemez veled,mosolyog rád,szívesen van veled, nevet a poénjaidon, esetleg zavarban van,okosnak tart,stb.
Akkor biztos ha ő keres téged.
Lehet hogy nem keres és próbál úgy csinálni mintha ott se lennél pedig bejössz neki.
Minden lány más. Egy visszahúzódó lány nem fog állandóan írogatni neked meg nem mondja hogy találkozzatok. Egy belevaló menő csaj meg valószínűleg minden alkalmat megragad hogy beszélni tudjon veled.
De még ez sem szentírás...
Nos, szerintem kétféle lány létezik. Van olyan, aki nem fél kimutatni az érzéseit, és ahogy már írták is, eszi a szavaid, röhög a poénjaidon (még ha rosszak is), állandóan téged keres, tehát teljesen alád rendeli magát.
Viszont van olyan is, aki fél kimutatni ezt és visszahúzódó. Ők ilyenkor teljesen az ellenkezőjét is cselekedhetik, mint amiket fentebb írtam. Direkt kerül, mert szégyenli magát, fél a találkozástól, pedig belül ő is ugyanúgy tombol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!