Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem merem elhinni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem merem elhinni, hogy bejöhetek valakinek?

Figyelt kérdés

Nem merem elhinni, hogy valaki elfogad olyannak amilyen vagyok. Inkább elűzök mindenkit magam mellől, mert félek belemenni egy kapcsolatba.

Hogyan tudnék megváltozni?

2011. jún. 19. 22:07
 1/6 anonim ***** válasza:
rakj fel 1 képet
2011. jún. 19. 22:11
 2/6 anonim ***** válasza:

1. Javítani kell az önbecsüléseden.

2. Egy picit változtass a szemléleteden. Hogy is szokták mondani? Ahhoz, hogy értékelni tudd az életed, néha kicsit meg kell halni - belül.

Ha elhiszed, hogy képes vagy rá, bármennyire fáj, hogy a padlóra kerülsz, leporolod magad, és emelt fővel felállsz :)

2011. jún. 19. 22:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ugyanez a problémám. Szerintem próbáld meg élvezni az életet, a nyarat, legyél sokat a barátaiddal és a szeretteiddel. Ha boldog vagy, a kisugárzásod is megváltozik, és sokkal fontosabb dolgok fognak lefoglalni, mint a kinézeted. A normálisabbaknak egyébként is többet számít a személyiség :)
2011. jún. 19. 22:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Képet nem szeretnék felrakni.

Az önbecsülésemmel tényleg vannak gondok, de a padlóhoz már párszor nagyon közel jutottam.

2011. jún. 19. 22:17
 5/6 RaksashaGirl ***** válasza:

Én is ilyen voltam. NYáron nem mertem kimozdulni, utáltam a buliknak a közelébe menni. Tavaly nyáron pedig egy fiú személyében megtörtént a csoda. Kiszabadított ebből a sötét rabságból. Életemben először elmentem bulikba, alig voltam otthon gépezni, a szomszédos folyóban fürödtünk. Csodás volt. Azóta nincs is ilyen problémám. :)

Neked is csak ki kellene nyílnod annak a valakinek, és meg is vagy. :) Légy nyitottabb. Minden reggel állj be a tükör elé, nézz végig magadon, és mondd azt határozottan, hogy : "Igenis egy gyönyörű, csinos lány vagyok!" Sokat dob a hangulatodon, nekem elhiheted. Tapasztaltam. :)

2011. jún. 19. 22:35
 6/6 anonim ***** válasza:
hát én is így vagyok ezzel. amúgy az tényleg igaz, h minél többször felállsz a semmiből, annál több lesz az önbizalmad. vmi olyasmi h: "nem érdekel, már sok mindenen keresztül mentem, ezt is elviselem.." remélem érthető volt. =/
2011. jún. 20. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!