Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket nem idegesít ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít ez a "nem vagy az esetem" duma?

Figyelt kérdés
Szerintem ízléstelen és pofátlan, normálisabban is meg lehetne mondani hgoy nem érdeklem az illetőt. Így a másik szemébe mondani nagyon gusztustalan és sértő.
2012. dec. 18. 12:49
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
83%

Idefigyeljetek... Most saját tapasztalatokra alapozva elmondom neked ezt az elutasítás dolgot.

1. Szerintem a "nem vagy az esetem" nem bunkó, ugyanannyira "durva", mint a "nem fog menni" szöveg. Finom módja annak, hogy a másik tudtára adjuk, hogy nekünk nem tetszik, és nem zárja ki, hogy másnak igen. Semmi bunkó vagy durva nincs ebben.

2. Rohadtul tud idegesíteni, amikor nyomul egy ember, aki nekem semmilyen szinten nem kell, nem tetszik, és nem reagál az udvarias lerázásra. Ennek a vége az, hogy akármit csinálok, én vagyok sz*r. Sz*r vagyok, amiért nem mondom a képébe, hogy miért nem akarok vele lenni (mert én HITEGTEM őt :D), sz*r vagyok, amiért mást szeretek, hiszen ő sokkal jobban megérdemelne, sokkal többet tenne értem, sz*r vagyok, amiért "kínzom" azzal, hogy csak barátság lehet köztünk, ha pedig egyértelműen küldöm el, mert már annyira idegesítő, hogy nem bírom tovább, akkor meg azért vagyok bunkó sz*r. Jah, és MINDEN NŐ K*RVA már olyankor.

Az ilyenek megérdemlik, hogy elküldjem őket a büdös francba.

Értsetek szépen az első, udvarias, kedves nemleges válaszból, és akkor normálisan, ember módjára el lehet válni. De ha szívjátok a nők vérét az idegesítő, már helyből negatív, frusztrált nyomulásotokkal, akkor ne várjatok semmi jót, mert etikátlan és undorító, amit műveltek!

2012. dec. 18. 15:18
 42/53 anonim ***** válasza:
63%

"közben meg nem veszik észre hogy önmagukat égetik be az akaratoskodásukkal, viszont ők nem csak a saját gondolataikat akarják bizonygatni, hanem ránk is akarják erőltetni, na ez az amiért nem értek egyet senkivel."

Gondolom azzal sem értesz egyet, hogy 1+1=2, mert az is csak egy rád erőltetett dolog, amit nem magadtól tanultak meg, hanem a szemét, más világnézetet látó tanárok akarnak rád erőltetni...

2012. dec. 18. 15:57
 43/53 anonim ***** válasza:
73%

"MErt ami itt 90% véleménye, az egy globális közvéleménykutatás tekintetében lehet hogy csak 30% volna!!"

De ugyanakkor az is lehet, hogy más közvéleménykutatásban is megegyeznének az arányok. De tudjuk: ha 100 emberből 98 szerint piros a lámpa, és ti kettőtök szerint zöld, az akkor is zöld, a maradék 98% meg egy iszonyatosan színvak ember.

Ja, és az is tudvalevő, hogy nem ti mentek szembe a forgalommal, hanem a többiek veletek :D

2012. dec. 18. 16:02
 44/53 anonim ***** válasza:
86%

Több síkon ki kell, hogy oktassalak. Ha felnőtt, érett ember vagy értékelni fogod, hogy méltatlak rá.

Az egocentrikus (nem összekeverendő az egoistával!) gondolkodásmód kevésbé fejlett emberi lényeknél, mondjuk 3 éves életkorig megfigyelhető. Ilyenkor az ember még nincs azoknak a képességeknek a birtokában, melyek által fel tudná fogni, hogy valami nagyobb dolognak a része, és nem tudja elhelyezni magát a többi ember között. Így tehát a csecsemő pszichéje a világ középpontjaként pozícionált, ha az anyja a karjába veszi, és elfordul vele akkor úgy érzékeli, hogy a világ fordult el körülötte, nem pedig ő a világban. A kognitív képességek fejlődésével túlhalad ezen mentális státuszon, ám akadnak esetek mikor a fejlődésben megáll, illetve regresszál (visszapörög) erre az állapotra. Valamennyire mindnyájan komplexusokat hordozunk, ám saját magunk felelünk azért, hogy megszabaduljunk ezektől. Felnőtt emberként te felelsz érte, hogy mit gondolsz magadról és másokról.

Nyilvánvalóan, ha te egy kiegyensúlyozott, békés és boldog ember lennél, nem okozna sérelmet, ha elutasítóak lennének veled szemben, tekintettel lennél a másik hiányosságára, tudatlanságára és elnéző lennél vele ha ezt nem a megfelelő módon teszi. Tulajdonképpen semmi nem tudna idegesíteni. Én megértem a sérüléseidet, rossz emlékeidet aminek a következtében idegességet érzel, de az, hogy ez eluralkodik rajtad és ennek hatására lepontozol mindenkit, hogy gyakorlatilag másoknak is megpróbálj feszültséget vagy fájdalmat teremteni, ez igazán szánalomra méltó, továbbá nem vall felnőtt, vagy kifinomult viselkedésre, sem vélemény nyilvánításnak nem tudható be, leginkább a hüvelykujj szopásával megegyező szintű megnyilvánulás, mint ahogy a saját idegességed, vagy fájdalmad miatt másra mutogatni. Mivel fel tudom mérni a tudatlanságod szintjét, ezért nem keletkezik bennem harag, vagy düh, esetleg fájdalom, ha te a fájdalmaid közepette ártó szándékkal állsz hozzám vagy másokhoz, hanem inkább együtt érzek veled, mert tudom, hogy minden ember egy cipőben jár, és tudom, honnan jöttem.

Mint látod, valamennyi ember nem áll sokkal jobban nálad, mivel reaktívak arra nézve amit teszel, ezzel pedig tulajdonképpen lesüllyednek a szintedre. Ha valaki tudatlan, könnyű az önbecsülését lerombolni, vagy a napját tönkretenni. Az emberiség generációk óta úgy van nevelve, hogy tele legyen komplexusokkal, és mint itt is kirajzolódik a sérült emberek egymást nyírják fájdalmukban. (Így sokkal több mindent el lehet adni, és kizsákmányolni, gyógyszereket felírni mindenféle szakszóra hivatkozva de ez más téma)

Azt tanácsolom, tedd tisztába a fejed és az életed még ha ez tíz évbe is telik, mert legkésőbb a halálod pillanatában fogod elszégyellni magad, mit tettél, mikor még nem tudtad..

Üdv

2012. dec. 18. 16:08
 45/53 anonim ***** válasza:

# 44!

Minden elismerésem! :)

2012. dec. 18. 16:12
 46/53 anonim ***** válasza:
63%
# 44, köszönjük az igazán hasznos választ :)
2012. dec. 18. 17:01
 47/53 anonim ***** válasza:
77%
most mondjam azt hogy inkább apád jön be vagy mi??
2012. dec. 18. 19:34
 48/53 anonim ***** válasza:
Én azokra mondom ezt, akikkel érzem, hogy baromira nem, sőt végzetesen nem passzolunk össze. Egyszer összeismerkedtem egy fickóval. Hamar kiderült róla, hogy az egója az egekben, az érdeklődési körébe főleg az egyéjszakás szex, pia, drog, dubstep zene meg a legújabb ájfón tartozik. Ő viszont azzal nem tudott mit kezdeni, hogy én meg progresszív rockot hallgatok, a kedvenc rendezőm Michael Haneke, a hobbim meg a parfümgyűjtés. Aztán amikor megkérdeztem, hogy látta-e a Ponyvaregényt és visszakérdezett, hogy az MI, akkor rögtön tudatosult bennem, hogy ez a fazon NEM az esetem. És nyilván fordítva is így volt...
2012. dec. 20. 19:49
 49/53 anonim ***** válasza:
hölgytárs pacsi a progrockért!
2012. dec. 20. 20:28
 50/53 A kérdező kommentje:

48 ezzel egyetértek, az ilyen típusú ürgékre csak így lehet hatni, de én teljesen más kategóriás vagyok, én elfogadom a másikat olyannak amilyen, természetesen csak abban az esetben ha nem olyan drasztikus mint esetedben az a csávó akit elküldtél az egója miatt. aNgyon elegem van már abból hogy folyton csak az utasításokat kapom akárhányszor is bepróbálkozok valakinél, és mielőtt még jönne a kioktatás hogy bennem van a hiba, közölném hogy egyáltalában nem, talán a legnagyobb hibám hogy visszafogott és csendes vagyok és normálisnak tartom magam. Arról nem tehetek hogy a világ ekkora szennyé vált. Mert lássuk be egy hatalmas nagy szeméttelep az egész, az emberek a szó szoros értelmében nem törődnek egymással, megalázzák egymást, nincsenek tekintettel az érzékenyebb emberekre, egyáltalán nem értik meg őket, nem tudják átélni a helyzetüket, nem képesek elfogadni olyannak amilyenek, csak a saját monoton mondókájukat mondogatják hogy a"többségnek van igaza, ha nem tetszik takarodj a f.rncba!" Most ez esetben az ideírók többségére kell hogy gondoljak sajnos.

48 hozzád hasonlóan én is kénytelen voltam egy lánnyal szakítani, mert borzalmas egy személyiség volt, mindig dohányzott, könnyűvérű volt és pofátlan. Vannak ilyen kivételes esetek mikor én is azt mondom elég, nem kell, hagyjon békén, de akkor is tapintatosan mondtam el akármilyen hihetetlen, akármennyire is volt gusztustalan a csaj próbáltam nem megbántani, de ha megsértettem volna az se lett volna probléma, mert megérdemelte volna, de úgy vagyok vele nem érdekel, lesznek még problémái az életben. Amennyi csávót elfogyasztott már, jobban is jártam hogy otthagytam még időben.

2012. dec. 24. 02:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!