Titeket nem idegesít az a sok "egy állatot siratni? Minek? " duma?
itt egy példa: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
lepontoztam a szemeteket úgyhogy most 0%-on vannak! engem felháborít! ezeknek az embereknek vannak érzéseik?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__423968-nagyon..
itt szerinted kinek van igaza? akik kiásnák a kutyát vagy akik otthagynák?
Figyelj, nyugodj már le egy picit! A világ nem csak állatimádókból és állatutálókból áll. Jómagam is egy kiegyensúlyozott, érzelmekkel teli ember vagyok, mégsem sirattam még meg sosem egy állatunkat sem, pedig már vagy 5-6 macska így vagy úgy eltűnt tőlünk. Persze, sajnáltam őket, volt egy kedvenc macskám is, aki meg engem szeretett a legjobban, mindig átült az én ölembe akárkinél is ült azelőtt, ha meglátta, hogy én is ott ülök vhol a közelben:D Nagyon aranyos volt. De azért nem sírtam tele a párnámat, amikor meghalt szegényke. Ettől még nem érzem magamat egy szemétnek... Neked sem kellene így kiakadnod...Te ilyen vagy, más meg olyan. Ettől még Te is és a másik is normális ember!
<Marcello>
Endem nem zavar. De feltűnt nekem is néhány olyan kérdés, amit annak fényében túlzásnak gondolok, hogy a mai világban az emberekre sem fordítanak ennyi figyelmet. (Arra gondolok, hogy állatkínzásért nagyobb bűntetés jár, mint a családon belüli erőszakért. Előbbi 3 hó börtön ha jól tudom, utóbbiért semmi, ez biztos.)
De ez csak a személyes véleményem, egyáltalán nem zavarnak az ilyen kérdések, mivel rájuk sem kattintok. Amik érdekelnek, azokkal foglalkozom.
Egyetértek a 2. válaszolóval. Egy állatot (nekem is volt) lehet sajnálni, ha elpusztul, de siratni minek?? Felnőtt emberek vagyunk! Ne bánjunk már emberek módjára az állatokkal!
Minek azt a kutyát kiásni? Uramisten! Elég durva lenne.
Szerintem nem az a gáz, ha valaki nem sír meg tombol, hanem mikor túlzásba víve írja, hogy "jaj van százezer másik, kit érdekel, h ez megdöglött" meg hasonlók. Különben az a fura, hogy nekünk tolerálnunk kell ha valaki nem szereti az állatokat, de ha én megmondom, h nem szeretem a gyerekeket és nem is akarok soha, akkor abban az esetben nem sokan mondják, hogy nem lehetünk egyformák...
24/L
Én azt elfogadom, hogy nem mindenki szereti az állatokat. Ameddig nem bántja őket, csak közömbösen viselkedik addig szerintem nincs gond.
Engem személy szerint azok az emberek sokkal jobban idegesítenek, akik csak sírni tudnak, meg iszonyatosan együtt érezni szegény állatokkal, de semmit nem tesznek értük. Én pl. rosszul vagyok azoktól a dumáktól, hogy: szegény, úgy befogadnám, de panelban lakom, majd ha kertem lesz vagy legszívesebben mindet hazavinném stb. na ezektől falra mászok, ha csak ennyire képes valaki inkább hallgasson.
Miért pontoztad le?És miért szemetek?
Ezt nem értem.Mert ök szeretik az àllatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!