Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít az a sok...

Titeket nem idegesít az a sok "egy állatot siratni? Minek? " duma?

Figyelt kérdés

itt egy példa: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..

lepontoztam a szemeteket úgyhogy most 0%-on vannak! engem felháborít! ezeknek az embereknek vannak érzéseik?

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__423968-nagyon..

itt szerinted kinek van igaza? akik kiásnák a kutyát vagy akik otthagynák?

2009. szept. 24. 10:35
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
nem érted? ott van a kérdés CÍMÉBEN! olvasd el azt is! "Titeket nem idegesít az a sok "egy állatot siratni? Minek? " duma?" azaz téged nem idegesít hogy a sok gyökér azt hiszi hogy az állatok nem érnek semmit? és megnézted hogy kik vannak lepontozva? gondolom nem! ha kinyitnád a szemed látnád hogy azok vannak lepontozva akik azt írták hogy NEM szeretik az állatokat! légyszíves figyelj oda jobban!
2009. szept. 24. 11:52
 12/21 anonim ***** válasza:
Jól van na....Félreértelmeztem, nem kell leharapni a fejem. De szerintem azért még sem kell lepontozni senkit, mert nem szeretik az állatokat. Nekik az a véleményük, neked ez. El kell fogadni, hogy nem mindenki egyforma. Jó, hamár ők azért csesztetik az embert, hogy miért kell sírni, ha meghal az állat, akkor mehet a lepontozás....
2009. szept. 24. 12:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

A kérdö ugy érti nem idegesit ha:valaki azt àllitja:felesleges egy àllatot siratni?

Ennyi

2009. szept. 24. 12:15
 14/21 anonim ***** válasza:
Értettem.....
2009. szept. 24. 12:18
 15/21 anonim ***** válasza:

Kommentedre reagálok: Abban igazad van, hogy rosszul tudtam, nem 3 év, hanem 5 év jár állatkínzásért nemhogy ejnye-bejnye, amit írtál. (Nálunk nem fogható a Fókusz, magyar adók, csak ahogy emlékeztem, azt írtam.)

Azt írtad, azokat pontoztad le, akik nem szeretik az állatokat, pedig ha figyelmesebben elolvastad volna, egy szóval sem írtam, hogy nem szeretem az állatokat!! Nekem is volt, szeretem őket, jobban mint bárki a családunkban, és mint minden jóérzésű embert, elszomorít, ha olyasmit látok.. (a linkeket meg sem néztem), erről ennyit, a visszapontozás meg azt hiszem nem működik.

Viszont nem értek egyet veled abban, hogy a családon belüli erőszakért jobban fel kellene lépni, ezt fontosabbnak találom az állatokat érintő jogszabályoknál!! Nincs azzal elintézve, hogy "mert ők úgysem jelentenék fel, nem lehet mit tenni", mert lehetne, ha olyanok lesznek a jogszabályok.

További jó böngészést, olyan kérdésekben, ami örömet okoz vagy amin idegeskedhetsz, választásod szerint! Bár... ha valami zavar, javasolnám, hogy inkább tegyél érte, mint itt töltöd ki a mérgedet és az idődet, az állatokkal meg ezidő alatt ugyanúgy bánnak, mint eddig, mert azokért e hozzászólásokkal nem tettél semmit!

3. válaszoló

2009. szept. 24. 12:51
 16/21 anonim ***** válasza:
Kedves 12:51. Én vagyok a fókuszos és az első h.szóló. Én itt nem bántani, vagy a feszültséget gerjeszteni akarom. Engem nem érdekel, hogy valaki szereti az állatokat, vagy nem szereti. Csak azt nem csípem, hogy engem megpróbálnak meggyőzni arról, hogy miért siratom, nincs értelme. Én ha siratni akarom, akkor siratom. Engem ne próbáljon senki sem megváltoztatni, én sem erőltetem rá az akaratomat másokra. Először félreértelmeztem a kérdezőt, mert azt hittem, hogy most azok ellen "kampányol", akik siratják az állataikat. De rájöttem, hogy nem így van.
2009. szept. 24. 13:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Na a kérdés feltevője magának mond ellent. Szerinted aki megsirat egy állatot annak nincsenek érzései? Éppen az, hogy neked nincsenek. Lehet hogy te nem, de sokan tudják hogy milyen az, ha egy kutya több mint 15 évig veled van akármi történik: nem hagy ott, mindíg boldogan vár ha hazaérsz, mindíg örül neked, szeret téged, még mikor dolgozni mész, akkor is kézzel lábbal menne utánnad, és tudod, hogy akármi történik, ha hazamész, ő ott lessz, és boldogan fog odajönni hozzád hogy üdvözöljön. Szerintem benned van a hiba, mert olyan nincs hogy "csak egy állat", ők élőlények, ha te nem voltál képes megbecsülni a kutyáidat ha voltak egyáltalán, akkor sajnállak, ennyi a szinted. A másik kérdésed, hogy kinek van igaza: ott nincs olyan, hogy kinek van igaza. Írta is, hogy születése óta vele volt a kutya, olyan mintha a testvére lett volna. Ha ő úgy érzi, hogy ki kell, akkor tegye meg, ha ettől megnyugszik a lelke. Szóval a kutyájukat nem hiába szeretik annyi sokan, és ennyire. Lehet többek ők mint te aki szeretni se tud!
2009. szept. 24. 15:29
 18/21 A kérdező kommentje:
jajj haver! hát miért nem érted? miért versz engem? miért? nem érted hogy én AZOKNAK MONDOK ELLENT akik szerint az ÁLLATOKNAK NINCSENEK ÉRZÉSEIK! ne kombinálj kérlek szépen! és köszönöm az értelmes válaszokat!
2009. szept. 24. 18:00
 19/21 anonim ***** válasza:

OFF:

Kedves Fókuszos/Első/13.04!

Bocsánat, ha félreérthető voltam, a kérdező első kommentjére reagáltam, arra, amit nekem írt.

2009. szept. 24. 19:08
 20/21 anonim ***** válasza:
19.08 = 12.51 voltam.
2009. szept. 24. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!