Titeket nem idegesít az a sok "egy állatot siratni? Minek? " duma?
itt egy példa: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
lepontoztam a szemeteket úgyhogy most 0%-on vannak! engem felháborít! ezeknek az embereknek vannak érzéseik?
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__423968-nagyon..
itt szerinted kinek van igaza? akik kiásnák a kutyát vagy akik otthagynák?
A kérdö ugy érti nem idegesit ha:valaki azt àllitja:felesleges egy àllatot siratni?
Ennyi
Kommentedre reagálok: Abban igazad van, hogy rosszul tudtam, nem 3 év, hanem 5 év jár állatkínzásért nemhogy ejnye-bejnye, amit írtál. (Nálunk nem fogható a Fókusz, magyar adók, csak ahogy emlékeztem, azt írtam.)
Azt írtad, azokat pontoztad le, akik nem szeretik az állatokat, pedig ha figyelmesebben elolvastad volna, egy szóval sem írtam, hogy nem szeretem az állatokat!! Nekem is volt, szeretem őket, jobban mint bárki a családunkban, és mint minden jóérzésű embert, elszomorít, ha olyasmit látok.. (a linkeket meg sem néztem), erről ennyit, a visszapontozás meg azt hiszem nem működik.
Viszont nem értek egyet veled abban, hogy a családon belüli erőszakért jobban fel kellene lépni, ezt fontosabbnak találom az állatokat érintő jogszabályoknál!! Nincs azzal elintézve, hogy "mert ők úgysem jelentenék fel, nem lehet mit tenni", mert lehetne, ha olyanok lesznek a jogszabályok.
További jó böngészést, olyan kérdésekben, ami örömet okoz vagy amin idegeskedhetsz, választásod szerint! Bár... ha valami zavar, javasolnám, hogy inkább tegyél érte, mint itt töltöd ki a mérgedet és az idődet, az állatokkal meg ezidő alatt ugyanúgy bánnak, mint eddig, mert azokért e hozzászólásokkal nem tettél semmit!
3. válaszoló
OFF:
Kedves Fókuszos/Első/13.04!
Bocsánat, ha félreérthető voltam, a kérdező első kommentjére reagáltam, arra, amit nekem írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!