Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket nem idegesít ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít ez a "nem vagy az esetem" duma?

Figyelt kérdés
Szerintem ízléstelen és pofátlan, normálisabban is meg lehetne mondani hgoy nem érdeklem az illetőt. Így a másik szemébe mondani nagyon gusztustalan és sértő.
2012. dec. 18. 12:49
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
100%
30, teljesen igazad van! Pedig férfi vagyok, de ezt várom el! Ha nem kellek, mondja meg, "nem tetszel, keress mást!" ennyi.
2012. dec. 18. 14:32
 32/53 anonim ***** válasza:

28, én vagyok akit jól szarrá pontoztatok pirossal. szép dolog mondhatom :D

Na de lehet simán szépen szakítani, és lehet egész parasztosan is. Szerintem lehet.Arról van szó,ha te egy sms-ben lerázod,vagy csak azt ugatod neki, hogy ki vagy rógva, az egészen máshogy hat, mintha elmeséled neki az okokat szépen leülve, és jó barátként váltok el, és még tartjátok is a kapcsolatot. Másik eset, ha lelkizősebb az illető, aki ki lett baszva, akkor lehet hogy jót tesz neki egy gyökérebb féle kirúgás, mert utána rögötn ki is ábrándul az elhagyó félből, és nem vágyik többet rá, tehát csak jót tesz vele! A szakítás tehát egy már megvolt állapot kimúlása, és többféle verzió is elfogadható. Ezért nem annyira jó példa a szakítást az összejövetellel keverni, főleg hogy akivel szakítanak, az egyszer már megütötte azt az emberi minőségi szintet, hogy valakinek kellett, és ez miatt azért van valamennyi önbizalma.

Az összejövetel szituációban meg ha eltakarítják annyába, akkor nagyonis sérülhet, és ha rém parasztul teszik, akkor főleg. Szeirntem nem mindegy,hogy milyen szöveggel pattintják a nők a közeledni vágyó embereket.

Ott a baj, hogy a nők zöme le se szarja a férfiakat, úgy van vele,hogy cska egy pofa a sok közül, mit érdekli őket annak a nyomorultnak a lelkivilága, 5 perc mulva már ő azt sem fogja jegyezni,hogy ki kuncsorgott nála legutóbb, neki marhajó a komfortérzete továbbra is. De amaz az elküldött szerencsétlen meg lehet,hogy egy életre tönkre lesz vágva, mert azt hiszi,hogy szarnak se volt jó, hogy férfiasságban egy nulla, csak mert egy kígyogyó hulladék pont olyan stílusban takarította el.

Én péládul a bocs,de nem fog működni dumát teljesen elfogadhatónak találom továbbra is. Nem tudom ki hogy van vele, de én nem vagyok az az elszámoltatós, számonkérni hogy miért? kategoria, én tudomásul venném,és hagynám a fenébe utána. Jobb így. Ez egy olyan dolog,hogy ha egy nőnek kell egy pali, akkor kell, ha nem akkor nem. Ennyi. Ezt tudomásul kell venni, nekem nincs szükségem indoklásra, leszarnám utána magasról, nem vagyok az a pitizős, fülrágós féle,hogy kivernek az ajtón, ablakon vissza típus. De jobb feldolgozni ha szolídabban van megmondva, hidd el!

2012. dec. 18. 14:37
 33/53 anonim ***** válasza:

nem idegesít. sokkal jobb dolgom is van annál, mint h azon agyaljak, h hogy küldenek el a f*szba.....

ezt mondta, kész...húú...nem fogok belehalni.

2012. dec. 18. 14:39
 34/53 A kérdező kommentje:
És még bagoly mondja verébnek hogy nagyfejű és nem ért egyet senkivel, csak a saját szemléletét tartja szem előtt. Erre még kitérnék, nem csak én várom el azt hogy egyetértsenek velem a hozzászólásaim gondolataim többségében, hanem mindenki más. Ez a természetes. Ezzel e4llentmondásba keveredtek az ide válaszolók 99%a. Engem meg az 57%os válaszadót szidja midnenki, közben meg nem veszik észre hogy önmagukat égetik be az akaratoskodásukkal, viszont ők nem csak a saját gondolataikat akarják bizonygatni, hanem ránk is akarják erőltetni, na ez az amiért nem értek egyet senkivel. Nem elég hogy bunkó rideg módon ír mindenki, de még ki is osztanak, mert egy témában nem egyezik a véleményünk.
2012. dec. 18. 14:53
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
Csakhogy nem mindegy az, hogy egy témában mekkora arányú a te nézeteidet vallók száma...ha a 90 % ellenkező véleményen lenne lehet elkezdenék gondolkodni, hogy valami az én felfogásommal nem stimmel.
2012. dec. 18. 14:56
 36/53 A kérdező kommentje:
ÉS továbbá még a nem vagy az esetemre visszagondolva, számomra akkor is sértő, mert érzékeny lelkű ember vagyok, nem szeretem ha a másik akihez kedves vagyok semmi kedvességet nem mutat, csak lenézi a másikat, aki szívét lelkét kiteszi érte. De ha nem tetszem neki nem haragszom, csak azért kedvesebben, vagy én azt sem bánom ha mond valami hazugságot, csak a lényeg az hgoy ne bántson meg. Sajnos a nők többsége annyira elkényeztetett hogy kialakult bennük egyfajta nagyon erős szarkazmus, mert anyuci apuci jól ki...ta a gluteus maximusát és ezáltal semmi ambíció nem alakult ki bennük, semmi együttérzés a másik iránt aki épp nem felel meg az elvárásaiknak.
2012. dec. 18. 14:58
 37/53 anonim ***** válasza:
78%
Jaj de intelligensnek mutatod magad kérdező, de ezzel egy a gond: csak mutatod. Egyébként egy hihetetlen hülye, beszűkült látókörű ember vagy. Menj a frászba.
2012. dec. 18. 15:00
 38/53 A kérdező kommentje:
70%os, ezt kb olyan mint a kereszténység betörése Európába, mindenkire ráerőltették az akaratukat, pedig ott is voltak kivételek, akik nem fogadták el, és én erősen kétlem hogy a ti életfelfogásotok egy normálisabb értelmesebb és kultúráltabb világban életképes lenne. Egymással ezt játszhatjátok, de velem nem. És sajnos ebben a romlott világban nagyon is életképes.
2012. dec. 18. 15:01
 39/53 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként ha azt nézzük szinte mindegy,hogy milyen szöveggel utasítanak vissza, az eredmény ugyanaz, bukta, nem jött össze, de jobb, ha az elején megmondják,hogy mi a helyzet, mint, hogy áltatnak. Már jártam úgy,"tetszettem" a csajnak, ment az ilyen "bejösz nekem te te is nekem szöveg" stb. smárolás a lépcsőházba, menjünk sétálni a haverokkal, beszélgessünk, hülyéskedjünk, de fasza, hogy van csajom nekem is végre. Aha, tartott ez egész 3 vagy 4 napig,amig a kedvesnek eszébe nem jutott,hogy neki bizony még az ex.barátja kell. Úgyhogy inkább a legelején mondják meg nekem,hogy mire számítsak vagy ne számítsak.
2012. dec. 18. 15:06
 40/53 anonim ***** válasza:
34%

Figyelj kérdező, szard le az itteni 90 % ot. Miért? mert csak globális viszonylatokban kell gondolkodni, mert az a reális. Te is globális viszonylatokban nőzől, nem itt. Teáht akkor az itteni % arányok se legyenek irányadók. MErt ami itt 90% véleménye, az egy globális közvéleménykutatás tekintetében lehet hogy csak 30% volna!!

A másik meg ez egy olyan kérdéskör, amiben nincsenek bebetonozott "standardok" amiben midnenki egyetért,hogy ez meg ez lehet csak a jó. Alapvető eltérések vannak emberi jellemek közt. Ez szerintem csillagjegy függő is, de nem ,nehogy azt képzeld valami ezotéri gyagyás vagyok, csak szerintem abban van valami, hogy vannak emberek akik sokkal érzékenyebben fongak fel bizonyos dolgokat, és vannak azok akiknek olyan vassstag bőőőr van a pofájukon,hogy még a tűzön sem égnek meg,meg a jég hátán is megéldegélnek, és lepereg róluk egy elutasítás. Talán ez az egóval is összefüggésben van, ezeknek az embereknek kisebb az ego-juk. Az hogy melyik a jó, nagy ego, kicsit ego, azt most haggyuk. De tény,hogy itt bűlik a hal a fejénél.itt van a kutya elásva!!

Akik itt lenyomnak bennünket, azok nem veszik magukra ennyire ezeket a dolgokat, ők ilyen beálítódottságuak.

Igazából tudni kell azt is elfogadni, mert midnig lesz valaki aki máshogy gondolja! És igazából pont felesleges ilyen téren ez a közvéleménykutató topikokbó levonni követekeztetéseket dolog, mert sose tudhatod,hogy melyik oldal milyen arányban gyűlik ide.

2012. dec. 18. 15:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!