Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket nem idegesít ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít ez a "nem vagy az esetem" duma?

Figyelt kérdés
Szerintem ízléstelen és pofátlan, normálisabban is meg lehetne mondani hgoy nem érdeklem az illetőt. Így a másik szemébe mondani nagyon gusztustalan és sértő.
2012. dec. 18. 12:49
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
82%
Ezért nem szoktak válaszolni. Az jobb?
2012. dec. 18. 12:50
 2/53 anonim ***** válasza:
85%
jujj,hát hányszor sértettek meg ezzel,drágám?az jobb lenne,ha hitegetnének,és utána eltűnne az illető?az tetszene,mi? :D
2012. dec. 18. 12:51
 3/53 Traune ***** válasza:
81%

szerintem meg korrekt válasz. most ránézel egy csajra, jól néz ki nem rossz de nem a te izlésed...szóval nem a te eseted mert esetleg más stílusú vagy akármi mint te. de van persze amikor szimplán nem jössz be neki mert esetleg ronda vagy és akkor azért mondják. kerülik a konfliktust.

18/F

2012. dec. 18. 12:52
 4/53 anonim ***** válasza:
89%

bocs, de ha nem vagy az esetem, akkor NEM VAGY AZ ESETEM.

ez miért akkora probléma? mondjam inkább azt, hogy egy bunkó állat vagy és még büdös is. az tetszene?

5/53 anonim ***** válasza:
89%

Miért gusztustalan és sértő? Szerintem ez még az egyik legfinomabb formája a marhára nem tetszel és egy újjal sem nyúlnék hozzád kategóriának.

Persze lehet kamuizni is de annak mi értelme?

6/53 A kérdező kommentje:
Ilyen bunkó válaszokra számítottam "drágáim"... nem is értem minek tettem fel a kérdést, hisz ti is ilyenek vagytok. Micsoda világban élünk.
 7/53 anonim ***** válasza:
68%

Meg lehet, ha éppen úgy van.

De ez is ember függő, hogy ki hogyan éli ezt meg. Van akinek teljesen mindegy mit mondanak, rosszul esik neki, kiakad rajta, teljesen magába zuhan, stb.

Van aki vállat von és le van tudva.

Meg ebben az esetben legalább tudatosul az illetőben, hogy nem érdemes próbálkozni. Tisztán a tudtára van adva, hogy keresgéljen máshol, nem lehet félreérteni.

8/53 A kérdező kommentje:
szerintem meg nem kifinomult
2012. dec. 18. 12:53
 9/53 anonim ***** válasza:
46%
Gondolj bele, az még rosszabb lenne, ha mindenkinek az esete lennél :D
 10/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire szofisztikált gyerek vagy akkor mondd el az általad alkalmazott elutasítási protokollt!
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!