Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem idegesít ez a "nem vagy az esetem" duma?
Én azért kapizsgálom hogy mi fáj neki. Ez a nem vagy az esetem duma kicsit olyan ledegradáló, olyan hé paraszt, elég szinten aluli vagy nekem. Nem ütöd az elvárási mércét nálam, ideje elódalognod koma. Kb. ennyit lehet ebből igazán kilogikázni.
Szerintem a legjobb válasz egy pina szájából kb. ez volna:
Ne haragudj,de nem fog menni. Hello.
Ez korrekt, rövid és lényegretörő. Illetve jó, mert ebben még benne van annak a reménye,hogy talán nem azért nem kellettél a picshának, mert emberileg egy számára szinten aluli hulladéknak vagy tartva, hanem van reális lehetőség arra,hogy épp szar napja van és nincs kedve ismerkedni, de egyébként más helyzetben talán kellenél, vagy éppen egy másik gyökérbe szerelmes, de lehet egyébként bejönnél, vagy éppen sok csalódás után "férfigyülőlő módban tolja" és csak bosszút szeretne kicsit állni a világon a nyomorúsága miatt, de egyébként igény volna rád, csak éppen rpsszkor vagy rossz helyen. Így még ennek megvolna az illuziója, attól függetlenül,hogy tudod, ezt a cafatot többé nem kell zargatnod magaddal. De kevésbé sérülsz lelkileg, ez tény! Gondold át.
"Ne haragudj,de nem fog menni. Hello."
Ha egy nő nekem ezt mondja, akkor rögtön az az első kérdésem, hogy miért nem? Ha már legalább megmondja, hogy nem vagyok az esete, akkor a miértre meg is van a válasz.
Az meg, hogy csak az utolsó adott elfogadható választ, abból világosa látszik, hogy te csak azt tudod elfogadni, ha valaki a te világnézeteddel egyetért, függetlenül attól, hogy helyes-e vagy sem. Aki veled nem értett egyet, azoknak a válasza 60-70%-ban volt hasznos; de aki veled egyet értett, az meg csak 25%-ban. Ez nem gyanús neked?
"Titeket nem idegesít ez a "nem vagy az esetem" duma?"
nem, mert még sosem mondták nekem ezt nők.
Kérdező, én nem ezzel a dumával küldeném el a te fajtádat. ;)
A "Rakás sz*r vagy, sajnos nem ütöd a mércét közel sem, viszlát" az sokkal méltóbb hozzád.
Nevetséges az egész. Ha meg valaki finomabban küldi el a másikat, akkor meg jönnek, h undorító kamusak a nők, és miért nem tudják megmondani, hogy "nem kellesz, mert ronda vagy". Találjátok már ki, hogy mi a megfelelő elutasítás! Seggeteket ne nyaljuk ki...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!