Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket nem idegesít ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem idegesít ez a "nem vagy az esetem" duma?

Figyelt kérdés
Szerintem ízléstelen és pofátlan, normálisabban is meg lehetne mondani hgoy nem érdeklem az illetőt. Így a másik szemébe mondani nagyon gusztustalan és sértő.
2012. dec. 18. 12:49
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha már kell, én mindenkit az intelligencia szintjéhez illő módon utasítok el. A "takarodj a f@szba" és kedves vagy, de nem hiszem, hogy ez kettőnk közt működne, szóval ne raboljuk egymás idejét" között széles a skála. Mindegyik azt és annyi figyelmet és tiszteletet kap, amennyit kiérdemelt.
2012. dec. 18. 13:18
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted hogy hangozhatna az az elutasítás, ami nem idegesítő/sértő?
2012. dec. 18. 13:22
 23/53 anonim ***** válasza:
0%
nagyon régi duma, de ha én egy nőt nem tartok vonzónak, vagy hát nekem nem tetszik, de nyomul, mert vannak ilyen nők igen, akkor mindig megmondom, hogy ne haragudj, de nem tudok rád nőként tekinteni, nem olyan lány vagy aki nekem tetszene mint nő. Sokszor besértődtek, volt aki nem, de olyat, hogy nem vagy az esetem azért nem mondtam soha, mert nem elég "kegyetlen" = őszinte = egyenes = mindent elmondó válasz! Így legalább nem vagyok sumák gec|, persze ha valakinek az őszinteség bunkóság, akkor éljen álomvilágban, én nem kertelek soha. Nőktől sem várom el, hogy finomkodjanak, ha nem tetszem nekik!
2012. dec. 18. 13:23
 24/53 anonim ***** válasza:
20%

Én azért kapizsgálom hogy mi fáj neki. Ez a nem vagy az esetem duma kicsit olyan ledegradáló, olyan hé paraszt, elég szinten aluli vagy nekem. Nem ütöd az elvárási mércét nálam, ideje elódalognod koma. Kb. ennyit lehet ebből igazán kilogikázni.

Szerintem a legjobb válasz egy pina szájából kb. ez volna:

Ne haragudj,de nem fog menni. Hello.

Ez korrekt, rövid és lényegretörő. Illetve jó, mert ebben még benne van annak a reménye,hogy talán nem azért nem kellettél a picshának, mert emberileg egy számára szinten aluli hulladéknak vagy tartva, hanem van reális lehetőség arra,hogy épp szar napja van és nincs kedve ismerkedni, de egyébként más helyzetben talán kellenél, vagy éppen egy másik gyökérbe szerelmes, de lehet egyébként bejönnél, vagy éppen sok csalódás után "férfigyülőlő módban tolja" és csak bosszút szeretne kicsit állni a világon a nyomorúsága miatt, de egyébként igény volna rád, csak éppen rpsszkor vagy rossz helyen. Így még ennek megvolna az illuziója, attól függetlenül,hogy tudod, ezt a cafatot többé nem kell zargatnod magaddal. De kevésbé sérülsz lelkileg, ez tény! Gondold át.

2012. dec. 18. 13:37
 25/53 A kérdező kommentje:
Egyedül az utolsó adott olyan választ amire azt mondom rendben. Ment a zöld kéz, egyetértek. Köszönöm.
2012. dec. 18. 13:53
 26/53 anonim ***** válasza:
100%

"Ne haragudj,de nem fog menni. Hello."

Ha egy nő nekem ezt mondja, akkor rögtön az az első kérdésem, hogy miért nem? Ha már legalább megmondja, hogy nem vagyok az esete, akkor a miértre meg is van a válasz.

Az meg, hogy csak az utolsó adott elfogadható választ, abból világosa látszik, hogy te csak azt tudod elfogadni, ha valaki a te világnézeteddel egyetért, függetlenül attól, hogy helyes-e vagy sem. Aki veled nem értett egyet, azoknak a válasza 60-70%-ban volt hasznos; de aki veled egyet értett, az meg csak 25%-ban. Ez nem gyanús neked?

2012. dec. 18. 13:58
 27/53 A kérdező kommentje:
Az a baj kedves utolsó hogy ti mind egy világnézetet alkottok, tehát ugyanúgy én is mondhatnám ugyanezt neked mint te nekem. Nincsenek egyforma emberek, csak sokan ezt ti nem értitek meg!
2012. dec. 18. 13:59
 28/53 anonim ***** válasza:
89%
Igen ezt kultúráltabban is meg lehet fogalmazni,de az az igazság akárhogy is fogalmaz az ember rosszul fog így is úggyis esni. Ez olyan kb mint ahogyan az is hogy nem lehet szépen szakítani.Ha valaki nem jön be pl: köszönöm a lehetőséget hogy megismerhettelek, de valahogy nem fog működni 2őnk között ez a dolog úgy érzem. Igen ez egy kicsit fnomabb de mégis rosszul esik nem? Nem kell ilyenekkel foglalkozni lépj túl rajta jönni fog más akinek az esete leszel, neked se jöhet be mindenki nem? izlések s pofonok kakilni rá.az izléstelen gusztustalan emberekkel pont ezért nem kell foglalkozni keresztül kell rajtuk nézni. ennyi
2012. dec. 18. 14:02
 29/53 anonim ***** válasza:
45%

"Titeket nem idegesít ez a "nem vagy az esetem" duma?"

nem, mert még sosem mondták nekem ezt nők.

2012. dec. 18. 14:18
 30/53 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, én nem ezzel a dumával küldeném el a te fajtádat. ;)

A "Rakás sz*r vagy, sajnos nem ütöd a mércét közel sem, viszlát" az sokkal méltóbb hozzád.

Nevetséges az egész. Ha meg valaki finomabban küldi el a másikat, akkor meg jönnek, h undorító kamusak a nők, és miért nem tudják megmondani, hogy "nem kellesz, mert ronda vagy". Találjátok már ki, hogy mi a megfelelő elutasítás! Seggeteket ne nyaljuk ki...?

2012. dec. 18. 14:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!