Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vagyok ilyen a beszéddel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen a beszéddel? (átfogalmazva és a többi lent)

Figyelt kérdés
Vannak akiket rég óta ismerek és tudok velük jót beszélgetni van akit régebb óta ismerek és elvagyunk. Van akit nemrég ismertem meg és ezek között is van akivel elvagyok mintha világi haverok lennénk és van akivel meg semmi. Meg szeretnék ismerni valakit pl egy nekem tetsző lányt és nem találunk közös témát
2012. dec. 16. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
0%

Logopédusra nem gondoltál még?

Nem ciki elmenni ilyen korban sem..

2012. dec. 16. 20:50
 2/9 A kérdező kommentje:
oh god... ez elég nagy löket volt a fárasztáshoz... TÉMA nincs te próféta
2012. dec. 16. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:

Ebben nincs semmi meglepő. Vagyunk ezzel egy jópáran, hogy egyszerüen lövésünk sincs ,mi a jó fenéről lehet egy nővel beszélgetni. Nekem is főleg ezért nem megy az udvarlás, mert hiába mennék oda, hiába jelez meg satöbbi, ha halvány gőzőm nincs róla, mivel szólítsam le, mit beszéljek vele, nemhogy tíz percen, de egy életen át?! Ha tíz percig nehezedre esik, akkor kicsit gáz még az elkövetkezendő 30 -40 évre is rágondoni ilyen téren. Ezt ezért jobb ha tudod.

Egyszerüen szar emberismerő lehetsz, nem értessz a nőkhöz, és ráadásul túl görcsölöd is, mert nagyon akarod őt, és nehogy elba zd, ezért inkább megakad a szó, mint valami kínos hülyeállatságot mondj ki. Tipikus esete a pszichés blokknak. Ha beszélsz is velük jónagy nehezen, akkor is égsz, zavarban vagy, alig bírod rávenni magad,hogy a szemébe nézz, meg a nyelved is bukdácsol a szavak közt, és izzadsz is talán, az elméd meg már nyüstet, hogy ideje volna lelépni, mert a következő mondat már fogalmam sincs hogy mi legyen. Szar helyzet. Ez csak annyit jelent ,hogy nem tudsz nőzni. Persze a veled azonos neműek, akiknek nem pályázol a sheggükre, őket le se szarod, így könnyebb velük a társalgás, előttük nem kell nagyon pedálozni, hogy szinypatyikusnyak tűnjél.

Tehát leírtam ,felvázoltam, hogy miért vagy ilyen.

Az egész teljesen egyéniségfüggő, jellemfüggő, hogy mennyire tudod megoldani az ilyen helyzeteket. Neked már korábban is többet kellett volna lenni JÓnő társaságban, és enyelegni velük, szokni a közegüket, akkor gördülékenyebben mehetne. De a sors így hozta, és most ez lett belőled.

2012. dec. 16. 20:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Egyébként NEm tudom!

Ez egyéni szociális probléma.

Ilyenkor meg vagy kicsit ijedve és félsz a kövekezményétől.

Egy havernál más mert ismer téged és tudja h hülye vagy.

De egy új lánynál akiben látot a reménysugarat, annak tétje van.

2012. dec. 16. 21:00
 5/9 A kérdező kommentje:
nem, a 2.nak mondom hogy nem. Utoljára nyáron lett volna barátnő jelölt csak a saját hülyesége miatt nem jött össze, minden évben van 1-2 jelölt, de azért szeretnék többel is megismerkedni tehát nem vagyok olyan aminek elképzelsz
2012. dec. 16. 21:05
 6/9 A kérdező kommentje:

"...volna lenni JÓnő társaságban, és enyelegni velük..."

nem egy ember gratulált csak azért mert az utcán mentünk, úgy mondták h ez igen elég nehéz eset hogy szóba álljon valakivel

2012. dec. 16. 21:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Oké, ez csak az általános sablon szokott lenni, hogy miért nem megy a szöveg. Ha nálad más az ok, akkor foggalmam sincs, hogy mi lehet más. Egyszerüen elképzelni nem lehet mást a fentebb említett okokon kívül. Hacsak azt nem,hogy a nő nagyon kuka. De az meg nem a te hiányosságod.
2012. dec. 16. 21:22
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem az a nő, akivel képtelen vagyok beszélgetni, az max. egy dugásra megfelelő, hosszútávú kapcsolatra nem alkalmas, mert nincs közös témánk, közös érdeklődési körünk. Az, hogy izgalmasan szép, az nem indok egy kacsolat kialakítására, mert egy üres fejű libával hiába nagyon szép, nem lehet két évig járni, netán forever kapcsolat.

Szerintem azokra koncentrálj inkább, akik - ahogyan írtad is - "tudok velük jót beszélgetni"

2012. dec. 16. 21:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Ja, és az a nő, akivel nem tudsz beszélgetni mert a méteres műkörmein és a menstruációs problémáin kívül nem érdekli más téma, az NEM a te hibád.

Felejtsd el, akivel nem találsz közös témát, az nem hozzád való, és nem a te hibád, ha nincs közös téma.

2012. dec. 16. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!