Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez milyen logika?

Figyelt kérdés
Van egy srác, neten megismerkedtünk, taliztunk, megállapodtunk, hogy haverok leszünk. Tali előtt nagyon sokat beszéltünk, volt, hogy hajnalig dumáltunk, ő nagyon össze akart volna velem jönni,d e én inkább tartottam a távolságot. Pedig nagyon bejövős nálam a srác.T ali után is beszéltünk még de akkor már inkább csak én írtam rá, ő nem is nagyon írt vissza, közönséges volt. Jó beletörődtem, hogy én nem akartam, kész ennyi volt.Eltelt egy hónap, nem beszéltünk... Most meg rám ír. S olyanokat, amik egyértelműen azt jelzik számomra, hogy szeretne valamit tőlem. Elhívott egy buliba is. Miért?? Mikor én akartam vele talizni, nem jött, akkor most minek?
2012. dec. 16. 19:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ha nem szólsz neki akkor majd más karjaiba fogod látni,ennyi!Legyél büszke,majd pár év múlva rájössz hogy hol rontottad el a dolgot.
2012. dec. 17. 12:48
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen "ha tetszik, el kell lökni magamtól" logikád van, de az biztos, hogy ezek után én már nem próbálkoznék nálad.
2012. dec. 18. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!