Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női logika? HELP PLEASE!
Van egy lány akivel elég furán vagyunk. Szinte naponta találkozunk Ő és én plusz haverok. Az egyik nap halál jól elvagyunk (ő ölelget engem én is őt, simogatta kezem én az övét meg ilyenek) . Másnap áthívtam ott volt ő meg 1 két haver és még ők elvoltak én a csajjal az ágyban voltam szintén halálra ölelgettük egymást meg fasza volt minden.
Este ugyanez szintén társaságban. Olyan volt mindha már járnánk. Másnapra ez az egész megfordult nem volt hajlandó megölelni meg SEMMI és azt mondta csak fáradt ma szintén ez Találkozunk mondom ölelést kapok? azt mondja elfogyott... Most akkor mi a F*SZ
Az a helyzet barátom, hogy töltelék vagy.
Vagy azért csinálja, mert nincsen neki senki komoly, és elszórakozgat veled, amíg nem lesz valaki jobb nálad.
Vagy pedig azért, mert van barátja, de nem hűséges típus, és próbálja megtartani a rendes lány titulust.
Akárhogy is van, nem szeret téged, mert ha komoly szándékai lennének, akkor állandóan körülötted nyüzsögne.
Ölelgetne, puszilgatna, törődne veled.
Konkrétan játszik veled.
Te csak addig leszel neki jó, amíg nem jön valaki. Utána azt is elfelejti, hogy ismered.
A harmadik lehetőség, hogy csak barátként tekint rád, és fogalma sincs, hogy te akarsz valamit. Előfordul, hogy baráti alapon megölelünk egy fiút. Mondjuk a kezét nem simogatjuk ok nélkül.
Túl kevés infot írtál.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!