Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez milyen logika?

Figyelt kérdés
Van egy srác, neten megismerkedtünk, taliztunk, megállapodtunk, hogy haverok leszünk. Tali előtt nagyon sokat beszéltünk, volt, hogy hajnalig dumáltunk, ő nagyon össze akart volna velem jönni,d e én inkább tartottam a távolságot. Pedig nagyon bejövős nálam a srác.T ali után is beszéltünk még de akkor már inkább csak én írtam rá, ő nem is nagyon írt vissza, közönséges volt. Jó beletörődtem, hogy én nem akartam, kész ennyi volt.Eltelt egy hónap, nem beszéltünk... Most meg rám ír. S olyanokat, amik egyértelműen azt jelzik számomra, hogy szeretne valamit tőlem. Elhívott egy buliba is. Miért?? Mikor én akartam vele talizni, nem jött, akkor most minek?
2012. dec. 16. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
A másik csaj nem jött neki össze így elhívott, mi ezen az érthetetlen ?
2012. dec. 16. 19:44
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
másik csajjal nem jött neki össze így te maradtál :)
2012. dec. 16. 19:45
 3/12 A kérdező kommentje:
dehogynem, összejött neki, csak elvileg nem érdekelte a csaj, nem vonzódott hozzá
2012. dec. 16. 19:47
 4/12 anonim ***** válasza:
A másik csaj
2012. dec. 16. 19:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kidurrant a guminő
2012. dec. 16. 19:48
 6/12 anonim ***** válasza:
Olyan logika hogy nem kell hülyeségeket mondani,ha tetszik a fiú akkor mutasd is ki.
2012. dec. 16. 19:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

" nagyon össze akart volna velem jönni,d e én inkább tartottam a távolságot. Pedig nagyon bejövős nálam a srác"

Es ez, milyen logika?:p

tetszettel neki, latta hogy nem hajlassz a dologra, beken hagyott de meg remenykedik ezert ugy dontott hogy ismet megprobalja.nem kell egy agytrosztnek lenni hogy megertsd.

2012. dec. 16. 19:57
 8/12 A kérdező kommentje:

s, akkor ezek után valami ötlet, hogy hogy mondjam el neki, hogy kb. mindig ő jár a fejemben...

Mert egy biztos, én nem írok rá, és nem keresem fel.

2012. dec. 16. 20:03
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

hat figyu... vagy teszel valamit a boldogsagodert vagy elobb-utobb belefuladsz a sajat buszkesegedbe.

sok szerencset!

2012. dec. 16. 20:11
 10/12 anonim ***** válasza:
bocs a helyesirasert.
2012. dec. 16. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!