Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A te párod mennyire szeret bújni?
az eddigi barátaimmal nem volt gond, kb ugyanolyan bújósak voltak, mint én. De a mostani valahogy nem annyira szereti, nem ölelget, meg puszilgat agyon. Nekem lenne rá igényem, de ha túl sokat csinálom az is zavarja őt. Igyekszem visszavenni, ő is igyekszik figyelni rá. Egyre gyakrabban idejön h adjon egy csókot. Az utcán is mindig fogja a kezem, szóval nem arról van szó, h szégyellne, de társaságban végképp nem szeret ölelgetni. Én se azt várom h faljon fel, de sztem azzal semmi baj ha átölel...a szexel sincs gond egyébként.
De nekem olyan jól esne, ha többet simogatna, ha nem lenne attól zavarban, h mások előtt megölelem...szerintetek ezen lehet kicsit javítani vagy el kell fogadnom? Nem megváltoztatni akarom, de érdekel, h van- e esély rá, h idővel hozzászokik h én bújósabb természet vagyok?
Az én párom is ilyen, otthon bújik meg ölelget meg rámmászik, de nyilvános helyen (pl. buszmegálló) nem állna le velem csókolózni, max szájrapuszi.
Hát el kell fogadni ilyennek. :)
Nálunk én sokkal bújosabb vagyok mint a férjem.Ha igényem van rá bújok és kész,ugysem lök el magától.Néha ha olyanja van akkor meg ő ölelget folyton.
Megváltozni nem fog de ha elfogadja hogy te ilyen vagy akkor nincs gond,idővel hozzászokik.
Nálunk meg néha pont az a baj, hogy a barátom egyfolytában puszilgat, csókolózni akar, ölelget stb.. és engem zavar. Persze azért nagyrészt nem zavar, meg jól esik és én is szeretem, de amikor ott tartunk hogy én jobbra fordítom a fejemet mert úgy kényelmes, ő meg visszafordítja balra hogy csókolózzunk meg "beszorít"(persze nem direkt, csak annyira bújik) akkor szinte ideges leszek :D De ez kb 10 alkalomból 1. Buszmegállóban is simán össze vagyunk bújva mindig tehát nincs gond.
De hát ugye nem vagyunk egyformák :) Szerintem ha kedvesen odamész hozzá amikor épp nincs semmi dolga, hogy nézzetek meg egy filmet, bújjatok be a takaró alá nem fogja visszautasítani és akkor bújhattok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!