Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A te párod mennyire szeret bújni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A te párod mennyire szeret bújni?

Figyelt kérdés

az eddigi barátaimmal nem volt gond, kb ugyanolyan bújósak voltak, mint én. De a mostani valahogy nem annyira szereti, nem ölelget, meg puszilgat agyon. Nekem lenne rá igényem, de ha túl sokat csinálom az is zavarja őt. Igyekszem visszavenni, ő is igyekszik figyelni rá. Egyre gyakrabban idejön h adjon egy csókot. Az utcán is mindig fogja a kezem, szóval nem arról van szó, h szégyellne, de társaságban végképp nem szeret ölelgetni. Én se azt várom h faljon fel, de sztem azzal semmi baj ha átölel...a szexel sincs gond egyébként.

De nekem olyan jól esne, ha többet simogatna, ha nem lenne attól zavarban, h mások előtt megölelem...szerintetek ezen lehet kicsit javítani vagy el kell fogadnom? Nem megváltoztatni akarom, de érdekel, h van- e esély rá, h idővel hozzászokik h én bújósabb természet vagyok?

2012. dec. 16. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Az én párom is ilyen, otthon bújik meg ölelget meg rámmászik, de nyilvános helyen (pl. buszmegálló) nem állna le velem csókolózni, max szájrapuszi.

Hát el kell fogadni ilyennek. :)

2012. dec. 16. 19:31
 2/5 A kérdező kommentje:
de az a bajom épp h ő itthon sem bújik..
2012. dec. 16. 19:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Hova?
2012. dec. 16. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Nálunk én sokkal bújosabb vagyok mint a férjem.Ha igényem van rá bújok és kész,ugysem lök el magától.Néha ha olyanja van akkor meg ő ölelget folyton.

Megváltozni nem fog de ha elfogadja hogy te ilyen vagy akkor nincs gond,idővel hozzászokik.

2012. dec. 16. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Nálunk meg néha pont az a baj, hogy a barátom egyfolytában puszilgat, csókolózni akar, ölelget stb.. és engem zavar. Persze azért nagyrészt nem zavar, meg jól esik és én is szeretem, de amikor ott tartunk hogy én jobbra fordítom a fejemet mert úgy kényelmes, ő meg visszafordítja balra hogy csókolózzunk meg "beszorít"(persze nem direkt, csak annyira bújik) akkor szinte ideges leszek :D De ez kb 10 alkalomból 1. Buszmegállóban is simán össze vagyunk bújva mindig tehát nincs gond.

De hát ugye nem vagyunk egyformák :) Szerintem ha kedvesen odamész hozzá amikor épp nincs semmi dolga, hogy nézzetek meg egy filmet, bújjatok be a takaró alá nem fogja visszautasítani és akkor bújhattok :)

2012. dec. 16. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!