Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nekem miért nincs jogom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem miért nincs jogom egy normális férfihoz, aki szeret engem?

Figyelt kérdés

Apum a drága nagyimmal együtt kiborít, hiszen nem az a fontos, főleg mamámnál, hogy tisztességes legyen valaki, szeressen, meg minden.

Mikor 18 évesen (addig nem volt semmilyen kapcsolatom egy fiúval sem)megismerkedtem egy sráccal, rögtön tudtam, hogy ő az ideális számomra, pont olyan volt, ha nem jobb, mint amilyent mindig is elképzeltem magam mellé.

Ám ekkor közbe lépett a kedves nagyi, és addig áskálódott a párom ellen kitalálva minden rágalmat és hazúgságot, mígnem apum teljesen eltíltott tőle; sőt még átkozódott is rám, hogyha a párommal maradok átok szálljon rám.

Így titokban találkozgattunk a barátommal, mígnem sajnos egy baleset következtében elhunyt. Ekkor apum azt mondta, hogy jó ez így, mert úgysem lehettünk volna együtt. Ez nagyon szíven ütött, mert apum nem is ismerte a páromat, még engem sem, és nem volt joga ilyeneket mondani, mert ő és mamám a hibásak, hogy nem tudtam boldog lenni.

Ezt meg is mondtam neki, és megfogadtam, hogy soha senkivel nem fogok együtt lenni, nekik köszönhetően.

Aztán főiskolára kerültem20 évesen, és azóta is ingáztam.

Így megismertem egyik sofőrt, és, hát az utóbbi időben kezdett kialakulni közöttünk valami. Nem tudom hogy apum rájött a dologra, és hát nem igazán tetszik neki, mamámnak meg főleg nem, mivel ez a fiú is rendes.

Nem szeretném őt is elveszíteni, mit csináljak, hogy hagyjanak végre békén, hogy úgy éljek ahogy szeretnék, és olyannal aki nekem jó?

23/L

2012. dec. 16. 11:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen mondjuk állj a saját lábadra és máris nem lesz mibe beleszólniuk.
2012. dec. 16. 11:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon durva,amikor egy szülő elátkozza a saját gyerekét.Szerintem próbáld meg minimalizálni velük a kapcsolatot,ne mondj el nekik semmit,titkolj el mindent,ami neked fontos.Sajnos azzal,aki ilyen gonosz és érzéketlen,nem lehet mit kezdeni.Szerintem költözz el és szakítsd meg velük a kapcsolatot,mert ez gáz.Állj a sarkadra.
2012. dec. 16. 11:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz lelépni otthonról? Ez undorító, amit művelnek, beteg emberek...
2012. dec. 16. 11:36
 4/14 A kérdező kommentje:
Miután meghalt az első barátom elköltöztem otthonról, de ez nem szüntette meg azt a fájdalmat, amit akkor érzek, amikor apum a hülye dumáival traktál, és még azt hiszi, hogy én nem tudom, hogy mi a jó nekem, és ő csak a javamat akarja.
2012. dec. 16. 11:36
 5/14 A kérdező kommentje:
Csak sajnos akkor nem tudtam megoldani, hogy elég távol legyek tőle.
2012. dec. 16. 11:37
 6/14 anonim ***** válasza:
Én ultimátumot adnék mindkettőnek. Vagy téged választanak bármilyen párral együtt, vagy felejtsenek el örökre, mert nem nézel rájuk többet és egyedül megsavanyodva öregednek meg. Szerintem nem lesz olyan férfi, akit elfogadnának.
2012. dec. 16. 11:43
 7/14 A kérdező kommentje:

Dehogy nem lenne.

Egy olyan pont jó lenne, főleg mamámnak, aki minden nap félholtra verne, inna, szivarazna, nem tudnák haladni vele az életben, nem becsülne, megcsalna, meg hadd ne soroljam tovább. Sőt még meg is dícsérne, hogy milyen jól választottam párt magamnak (s mindezt csak azért, mert ő ezt tartja természetesnek).

2012. dec. 16. 11:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

hát én teljesen együttérzek veled, az írásod nagyon hasonlít anyám élettörténetére, vele is ugyan ezt csináták, ugyanígy vesztettem el apámat.

sok erőt és kitartást kívánok neked, és sok sikert meg szerencsét a továbbiakban :)

2012. dec. 16. 12:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Aki így viselkedik a saját gyerekével,arra üssön vissza az egész,mert ez undorító.Hogy lehet ilyen egy szülő?Szeretnek ezek téged egyáltalán?Szakítsd meg velük a kapcsolatot,de minél gyorsabban,ha jót akarsz magadnak,különben az egész életedet tönkreteszik.Ne várd meg,amég a következő párodat is "megölik".
2012. dec. 16. 12:08
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is laksz már velük és 23 éves létedre így is hagyod, hogy beleszóljnak az életedbe, a te fejeddel is komoly gondok vannak...
2012. dec. 16. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!